Sunday, March 4, 2007

Ciprian Sora ataca titlul european by Stefi

Campionul Ciprian Sora demonstreaza inca o data ca este un luptator adevarat si nu renunta dupa prima infrangere. Fostul SPP-ist vrea sa atace titlul european, competitie ce se va desfasura in vara acestui an.

Desi tocmai a suferit o infrangere usturatoare in meciul de vineri seara de la Sibiu impotriva cehului Petr Vondrachek, Sora nu pare afectat de lovitura greului din K1, care l-a trimis la podea dupa numai un minut si jumatate. Luptatorul roman s-a pregatit timp de trei luni pentru aceasta confruntare, care se anunta cea mai importanta din cariera sa. Insa, pentru o clipa de neatentie, Ciprian a platit scump intrand in contact cu solul, spre mirarea celor 3000 de spectatori veniti sa vada un mare meci. Cu totii am asteptat marea disputa dintre Sora si Vondrachek, insa, din pacate, cei doi nu ne-au oferit specatcolul promis, totul transformandu-se intr-un cosmar pentru luptatorul nostru. Cu toate acestea Sora, care este un sportiv profesionist, s-a “scuturat de praf” si va merge inainte. "Artele martile te invata sa mergi mai departe, indiferent daca pierzi sau castigi. Dusmanul meu nu a iertat secunda mea de neatentie. Asta este. Merg mai departe", a declarat multiplul campion.

"Regele" thai box-ului, cum a fost numit de catre fani, se gandeste deja la revansa impotriva cehului care i-a pus la indoiala valoarea, dar pana atunci, se va antrena pentru titlul european. "Ciprian a crescut foarte mult in forta si rezistenta in ultimul an. Ne-am pregatit mereu pentru meciuri de cinci reprize si nu trei, tocmai pentru ca vrem sa crestem in valoare. Ceea ce s-a intamplat vineri la Sibiu este doar o intamplare nefericta. Nu acesta este potentialul lui Ciprian. Din pacate nu a aratat ce stie. Mergem mai departe si vrem sa ne pregatim pentru a participa la campionatul european", a marturisit Horia Radulescu, antrenorul campionului.

No comments: