Tuesday, March 27, 2007

Federer, socat de Canas in America by Marin


Federer a avut doua saptamani de cosmar in circuitul de tenis din Statele Unite. Argentinianul Canas i-a creat un complex de inferioritate extraterestrului Federer, dupa ce l-a batut pe unde l-a prins in aceasta luna. Marsul elvetianului catre recorul de victorii consecutive s-a oprit la 41 pe 11 martie la Indian Wells. Argentinianul Giullermo Ignacio Canas a tras cu dintii de fiecare minge si a aparat recordul detinut de cel mai tare argentinian din istoria tenisului, Vilas.



Doua saptamani mai tarziu, Federer a zambit ironic si cu dorinta de razbunare cand l-a vazut in calea lui pe Canas la Key Biscaine. Argentinanul s-a bucurat mai mult decat Federer pentru ca avea posibilitatea sa devine singurul jucator care il bate de doua ori pe elvetian de cand a devenit lider mondial, acum 165 de saptamani. Revenit din infernul celor 15 luni de suspendare pentru dopaj, Canas era pe locul 500 si ceva in septembrie, dar a dovedit un caracter deosebit si la sfarsitul turneului din Florida va reveni in primii 50 bde jucatori ai lumii.

Victoria din turul 4 de la Key Biscaine, 7/6, 2/6, 7/6 ilustreaza vointa de fier a baiatului din Buenos Aires, care il are pe Maradona tatuat pe gamba dreapta si caruia fanii ii spun Willy. Federer va reveni in Europa pentru a juca pe zgura rosie pe care o uraste, din cauza lui Nadal, din cauza caldurii sin in 2007 din cauza ca in Europa va veni si Canas...mai tarziu decat el, numarul unu mondial umilit de un argentinian, dupa modelul "campioni europeni umiliti de moldoveni"

No comments: