Wednesday, March 21, 2007

Celebrul Anonim, Serafini by Andrei T

Va propun un exercitiu simplu de imaginatie. Sa ne intoarcem putin in timp. Nu foarte mult. Cam o doua saptamani sa zicem. Cati dintre voi stiau cine e Matteo Serafini? Probabil ca nici la aceasta ora nu sunt prea multi oameni carora acest nume le spune ceva. Acum fiti atenti.

Juventus, Brescia, Serafini. Sa le luam pe rand. Juventus este cea ma titrata echipa din Italia. Brescia, o formatie care nu e nici Milan si nici Inter. Iar Serafini, un no name. Sa le punem cap la cap. Brescia bate cu 3-1 marele Juve, toate reusitele fiind opera lui Serafini. Si cand spun " opera ", nu exagerez cu nimic. Mai intai a trimis o bolta de la 40 de metri, dupa care au urmat o foarfeca si un trasor tot de la mare distanta. A, si ca amanunt, sa va spun ca in poarta " Batranei Doamne " se afla un campion mondial, Gigi Buffon. Mai presus de punctele obtinute pe stadio "Danilo Martelli" de "randunele" este victoria acestui om. Matteo Serafini si-a castigat un loc pentru totdeauna in mintea fiecarui om care i-a vazut numarul de magie.



Apropo, va mai aduceti aminte de Mauro Bressan? I-a dat un gol stiintifico-fantastic Barcelonei in Champions League si... atat. O singura sclipire intr-o toata cariera destul de incetosata. Suficient insa pentru a nu-l trimite la Recycle Byn-ul amintirilor.

3 comments:

Unknown said...

Nice try!

adrianpopa said...

v-a scos fotbalul din cap. la anu' vi-l scoatem noi ;)

adrianpopa said...

dar in ceea ce priveste cum e scris asta, ce pot sa spun, te iau la Gazeta TV :P