Wednesday, March 28, 2007

Stoichkov, un badaran cu BMV si Mertzedes by Marin


La granita dintre ridicol si penibil sta un bulgar, fost mare fotbalist, dar cu un caracter infect. Vanat pentru autografe mai rau ca Hagi la Barcelona, Stoichkov se crede Dumnezeu si imparte dreptatea dupa bunul plac, uitand sa-si scoata degetul din gura.

Romania face blat in Olanda, capitanul bulgarilor Stilian Petrov nu are fata de nationala "dulcetii de trandafiri", arbitrii il dezavantajeaza la comanda lui Johansson. Acestea sunt doar ultimele ispravi ale selectionerului cu alura de vanzator de blugi in bazar. Stoichkov a fost un jucator mare, uneori genial, dar ca om se apropie vertiginos de 0! Plecat din Bulgaria la 24 de ani in singurul trening din Sofia, Stoichkov uita de orice prietenie cu Hagi sau Popescu si arunca in noi cu noroi de fiecare data cand are ocazia.

La Constanta s-a dat in spectacol si agresat fonic 22 de milioane de romani prin atitudinea sa de badaran si acum continua cu jignirile. UEFA il tine in tribuna dupa declaratiile iresponsabile din campania trecuta de calificare si acum Mircea Sandu ar trebui sa apere fotbalul nostru dupa ce ne-a acuzat de blat la Rotterdam. "Nasul" Sandu il poate reclama pe bulgarul iubitor de lautari si Mutu, Marica si Chivu ii pot reteza limba printr-o victorie la Sofia.

No comments: