Saturday, March 17, 2007

Pandurii batura Otelul by Cornel


Primul meci al etapei cu numarul 23 din Liga I a adus fata in fata doua echipe despartite de multe diferite. Otelul a marcat cel putin 3 goluri pe meci in 2007, in timp ce Pandurii nu au decat 2 reusite in ultimele 8 meciuri.

Meciul a inceput timid, niciuna dintre cele doua echipe nereusind sa gaseasca solutia desfacerii apararii adverse. In minutul 4 Orac s-a aventurat in careul Otelului si a trimis un balon paralel cu poarta, acestea fiind primele emotii ale meciului. Pandurii au insistat mai mult, dar fara efect pe tabela. Pana la pauza s-a dat o lupta oarba la mijlocul terenului, fara gol pentru cei cinci mii de spectatori.

Pauza a reglat mecanismele celor doua echipe si au urmat 45 de minute mult mai animate. Prima ocazie a reprizei a apartinut oltenilor, prin Liviu Mihai, insa lovitura cu capul a fostului “rechin” nu s-a materializat (‘47). Replica dunarenilor a fost extrem de taioasa, Labukas a spart gheata, invingandu-l pe Guso cu un lob din interiorul careului. Nervozitatea a crescut in jocul gorjenilor, dar initiativele lor s-au risipit inainte de a patrunde in careu. Introducerea lui Pacurar a adus elementul inovator de care oltenii aveau nevoie, tot el fiind cel care a adus egalarea, dupa o greseala a lui Nogo. Africanul Galatiului a gafat din nou, uitand sa-l marcheze pe Liviu Mihai, care nu l-a iertat si a inscris pentru 2-1 cu un sut din intoarcere.

Echipa din Targu Jiu si-a adjudecat cele 3 puncte extrem de importante in economia salvarii de la retrogradare. De cealalta parte, Otelul ramane o echipa care sufera la capitolul maturitate.

No comments: