Friday, March 30, 2007

Vreau razbunare cu Slovenia by Marin


Slovenia este deja in vizorul lunetei de tragator de elita a lui Mutu. Peste doua luni vreau razbunare cu multe goluri, nu doar "6 puncte importante pentru calificarea la Euro 2008". Asta sa ramana declaratia lui Piturca, doar el are voie sa fie diplomat la meciurile astea.

In 2001 era sa mor de nervi cand vedeam nationala lui Hagi innotand in noroaiele din Ghencea si fara pic de imaginatie in fata unor sloveni care scoteau pentru prima oara capul in lume. Mutu, Marica, Cocis, Zicu si ceilalti au datoria acum sa spulbere Slovenia. Nu mai exista scuze, nu mai sunt circumstante, peste noroiul din Ghencea a rasarit iarba proaspata si buna cu urme de crampoane celebre de la Beckham sau Juninho. La intonarea imnului sloven vreau sa-l vad pe Mutu cu o privire fioroasa, pe Chivu cum ii tremura buza de sus, iar pe Marica strangand din dinti cu putere.

Intre o victorie cu 5-0 la Ljubljana si un 0-1 la Sofia eu aleg victoria din Slovenia cu ochii inchisi, desi Stoichkov a devenit antipatic rau de tot in ultima vreme. Pana la meciul cu bulgarii vom fi calificati si vom face cozi la agentiile de turism pentru rezervari de camere in Austria sau Elvetia. Asta o sa fie primul turneu final in care organizatorii nu au de ce sa se planga ca romanii vor fi mai putini decat suedezii sau noi sa gasim scuze de genul "nu ne vrea UEFA in fazele superioare pentru ca nu suntem o forta la cumparaturi in Basel sau Viena". 12 mii de suporteri romani la fiecare meci! Garantat!

No comments: