Sunday, March 18, 2007

Viitorul suna bine in rosu pentru Kimi by Cornel


La debutul in culorile scuderiei de la Maranello, Raikkonen a castigat detasat prima cursa a sezonului de Formula 1, desfasurata la Melbourne.

Plecat din pole-position in Australia, finlandezul a avut un start excelent mentinandu-se pe primul loc. Campionul mondial de anul trecut, Fernando Alonso, in urma unui start mai putin reusit, a ajuns pe locul 4, in spatele lui Hamilton, colegul sau de la McLaren. Kimi nu a mai cedat primul loc decat la intrarea la boxe, avantajul sau crescand constant cu fiecare tur. Colegul sau de la Ferrari, Felipe Massa a facut la randul lui o cursa extraordinara, terminand pe locul 6, dupa ce a fost nevoit sa recupereze handicapul plecarii de pe ultimul loc, in urma unei penalizari pentru schimbarea motorului. Primul pilot de culoare din istoria Formulei 1 si totodata protejatul lui Ron Dennis, Hamilton aavut parte de un debut excelent. Instalat o buna parte a cursei in spatele lui Kimi Raikkonen, englezul a cedat abia dupa intrarea la boxe locul secund colegului sau de la McLaren. terminand pe 3 in spatele lui Alonso, care a declarat la sfarsitul cursei ca aceasta pozitie este un inceput bun de sezon si de cariera la McLaren-Mercedes.
Prestatia de la Melbourne a tanarului val de piloti din Formula 1ª reusit sa mai stearga din nostalgia erei post-Schumacher

1 comment:

Anonymous said...

I'm Max from Montreal,Canada and i invit you at my new virtual irish pub. See you ...

http://mcduffpub.blogspot.com/