Wednesday, March 14, 2007

Vreau sa-l internez pe MM by Marin


Ma gandeam, oare cine l-a desemnat pe MM guru intergalactic in fotbal, doctor in stiinte sportive paranormale sau ambasador plenipotential al Romaniei in strainatate? Saracu' Gigi se uita la el ca la Messia si galateanul ajuns la Bucuresti cu rata o da in bara cu fiecare ocazie.

Transferurile la Steaua sunt baloanele de sapun, se frang in maxim 9 minute sau stau jaloane pe teren in calea unor fotbalisti bunicei. La Steaua e stapan si Gigi stie cand arunca bani pe fereastra si mai ales de ce o face, dar cand isi da cu parerea despre fotbalul european, in portugheza sau nu, MM da cu bata in balta pe romaneste. Tineti minte un meci Dinamo - Leverkusen? E, "Spitalul de Urgenta" vazut de prea maretul MM la echipa stapanita cu aspirinele Bayer s-a calificat in sferturile UEFA si de din coate pentru locurile de Champions League din Bundesliga.

Voronin, baiatul ala comparat de guru din Galati cu Vali Craciunescu, da gol dupa gol si va merge in vara la Liverpool. Dar ce stie Rafa Benitez despre fotbal in comparatie cu MM? Barbarez a dat si el gol cu Lens, asa ca astept cu sufletul la gura derbyurile Bucurestiului, ca poate il vad pe holurile din Ghencea strigand "Halatu', halatu', cat e halatu'?". Profit de ocazie, dau niste telefoane pentru un pat intr-o rezerva draguta la "Urgenta", pe Floreasca, ca e singurul spital din lume din care poti vedea fotbal. Sincer, nu vreau sa-l las fara minge pe iubitorul de fado, MM Stoica, numarul 1 in Ghencea, pana la noi gafe ale lui Andrey, Saban sau alti fotbalisti veniti pe baza de comision sa enerveze milioane de stelisti.

tnx www.aghiutza.com