Thursday, March 22, 2007

S-a certat Ganea cu Razvan...Ce surpriza?! by Marin


Cand te cheama Ionel Ganea parca astepti scandalul ca painea calda. Viata lui Ionel Ganea este lovita de scandaluri si condimentata cu mult fotbal. Fotbalistul Ganea este extraordinar, pe alocuri genial, dar sa te feresti de omul Ganea ca e vai si amar.

Revenirea in Romania a fost furtunoasa si aducatoare de titlu pentru Dinamo. A dat 14 goluri in tur si dupa fiecare iesea de la vestiare de parca ar fi fost incalzit degeaba vreo 80 de minute. Tuna si fulgera in stanga si in dreapta: "Borcea ma lucreaza", "Rednic nu ma baga", "Actionarii sunt condusi de un sigur om, care nu ma vrea". Si cu toate astea a dat 14 goluri in 17 meciuri! Toti erau bucurosi, Ionel al nostru era imbufnat nevoie mare. Rotatia atacantilor lui Rednic ii displacea, dar nu avea ce face si zicea dupa fiecare meci "O sa vedeti voi la iarna". Amenintarea s-a transformat in fapte si Ionel Ganea a lasat o echipa virtual campioana la care juca bine si dadea goluri pentru Rapid. L-a vrut Copos, l-a ademenit cu bani multi, dar golurile de la Dinamo sunt doar o amintire si scandalul e deja in agenda sa.

Statistica "Ganea in 2007": Ionel Ganea nici un gol in Liga 1...Liviu Ganea, pustiul pe care l-a lasat singur in camera la Saftica, un gol de un punct la Arad. Razvan Lucescu e un bun pedagog si asta a invatat de tatal lui, dar cu Ionel de la Fagarasi nu prea ai sanse. Daca nu da gol iese prin presa cu declaratii de genul "Nu joc pe postul meu obisnuit si de aia nu dau randamentul scontat". Razvan s-a enervat, ca la Rapid nici un jucator nu vorbeste despre problemele din vestiar pe la televizor si l-a anuntat ca ii da o sansa la echipa a doua.

Singurul om care are puterea sa-l calmeze pe Ionel Ganea este Copos si daca nu-i promite o marire de salariu nici el nu cred ca va mai avea multe de spus in curand. Undeva pe linia visinie, Ionel va deraia din nou, dar la cum joaca in retur...Razvan ii va face si lui o propunere de secund, asa ca sa mai depene amintiri din perioada de glorie alaturi de Viorel Moldovan pe banca din Giulesti

No comments: