Sunday, March 4, 2007

Cassano, un Cassanova foarte urat by Marin


Il stiti pe baiatul ala urat de la Real Madrid, care si-a batut joc de talentul lui enorm, care a tipat chiar si la omul care a facut din el om, Capello si care adora sa doarma la hotel pentru ca nu vrea sa dea bani pentru o menajera? Era Cassano, bai! Undeva in lumea asta Dumnezeu l-a vazut pe Antonio, un baiat din Bari, care isi dorea sa joace fotbal si a zis..."e lu' asta ii accept orice!"

Cassano si-a descoperit o noua calitate: e mare cuceritor. A mai avut el cateva iesiri cu diverse domnisoare sau mai bine zis doamne, ca ii plac gainile batrane, dar asta le cam intrece pe toate. "Frumoasa Italiei" Michelle Hunziker este tinta amorezului cu fata de baiat uitat in gara Lehliu. Fosta logodnica a lui Eros Ramazzoti a primit de la Antonio un buchet de 500 de trandafiri rosii inaintea primei seri in care a prezentat festivalul de San Remo. La 30 de ani, Michelle are o carte de vizita cu care putine dive din Italia se pot mandri: a prezentat emisiuni in Elvetia, Italia si Germania, are 4 filme la activ si barbatii cad in genunchi in fata ei, indiferent de nume, portofel sau frumusete.

Ca tot vorbim de frumusete, sa revenim la Cassanova al nostru. Cassano a uitat de cand nu a mai dat gol la Real Madrid si este detestat de toata lumea. Fanii Romei l-au iubit neconditionat mult timp, dar plecarea in Spania l-a transformat in persona non grata pe "Olimpico". La Real e mai mult servant pentru Raul si aici ma refer la ghete si la sfaturi de moda decat la pase de gol. Daca Vieri a transformat agatatul in arta, Cassano strica renumele de amorezi al italienilor si mai bine s-ar apuca serios de treaba ca la o fata ca Michelle Hunziker e greu de ajuns doar prin 500 de trandafiri.

No comments: