Sunday, March 4, 2007

SOCANT: Radoi e finul lui Iftimoaie by Marin

Nici nu s-a casatorit bine si Iftimoaie are un fin celebru. Satul de banii lui Gigi, Radoi l-a renegat si s-a reprofilat rapid. Povestea fantastica am visat-o si are mare legatura cu high kickurile pe care capitanul Stelei le executa cu regularitate la meciurile de fotbal si nu in sala, asa cum ar fi normal.

Cred ca Iftimoaie este un mare fauritor de ratinguri la meciurile Stelei din ultima vreme. Nu ca ar fi mare fan de fotbal, dar il suna lumea. "Bai, Ionut, e un baiat la Steaua numai bun de antrenat. Loveste bine si cred ca i-ar putea da lectii lui Smarandescu. Hai ca te sun mai incolo sa fac rost de numarul lui... dar ii dai si tu un telefon, ok?" Cam asa ar suna reclama facuta de prieteni pentru racolarea in Local Kombat. Radoi a demonstrat calitati deosebite, dar adversarii sunt nepregatiti pentru astfel de lovituri si arbitrii il cam enerveaza. Il elimina pe finul lui Gigi, nestiind ca el de fapt vrea sa-l impresioneze cu orice pret pe Iftimoaie.

Oameni buni, nu-l mai dati afara pe Radoi, ca pierde antrenamentul si cand ajunge in sala nu mai are lovitura aia napraznica de picior! Daca tot Steaua nu mai are nicio treaba cu fotbalul in 2007 si este alergata de celebrii Kim, Giurgiu, Szekely, Neagu, Temwanjera sau Zmeu, macar finul Radoi sa fie multumit. Hai, ma Gigi, nu fi rau, lasa-l la sala! Iti dai seama cum ar fi o lupta Radoi - Smarandescu? Tot e bine ca n-are cum sa te faca arbitrul!!!

No comments: