Friday, March 9, 2007

PSG - Benfica: Duelul amintirilor care dor by Cornel


Meciul de pe Parc de Princes din Paris a adus fata in fata doua foste adversare din acest sezon de Cupa UEFA ale Rapidului, respectiv Dinamo.


Benfica a inceput hotarata meciul, iar ocazia ratata de Derlei (‘9) avea sa anunte golul marcat de Simao cateva secunde mai tarziu (‘10) din centrarea lui Nelson. Minute bune portughezii au dominat meciul, in timp ce echipa lui Paul Le Guen nu si-a trecut in cont nicio ocazie clara de gol. Accidentarea lui Luisao (‘33) a adus o cadere a portughezilor, la care marea speranta David Luiz a debutat in genunchi. In minutul 36 Pauleta a adus egalarea printr-un sut inselator din afara careului. PSG a fortat si a reusit sa treaca in avantaj prin executia lui Frau (‘40).

Repriza secunda a inceput in aceeasi nota dinamica, dar nici brazilianul David Luiz (’53 ) si nici experimentatul jucator al lui PSG, Pauleta (‘57), nu au reusit sa inscrie. Desi a incercat Benfica nu a reusit sa revina, Miccoli sutand pe langa poarta (‘60). Cateva minute mai tarziu acelasi Miccoli iroseste o noua sansa de a restabili egalitatea (‘64). Dupa jumatatea celei de-a dua reprize ritmul jocului a scazut simtitor, semn ca ambele echipe au fost multumite de situatia de pe tabela.

Cristi Borcea a constatat dezamagit ca sunt si echipe in stare sa ii bata pe lusitani in cupele europene in acest sezon, in timp ce PSG porneste cu sperante pentru meciul de pe Stadionul Luminii din Lisabona.

No comments: