Wednesday, March 7, 2007

Chivu in sferturile Champions League by Marin

Roma s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe ale Europei! Asta da stire, mai ales ca nu mai batuse pe nimeni in ultimele 2 luni si s-a gasit pe cine sa execute: Lyon, echipa despre care se spunea ca este invincibila acasa.

Franta are un campionat slab. Lyon,echipa care va castiga titlul a sasea oara consecutiv in Ligue 1 si cu Iencsi capitan si Griffiths in atac, a fost batuta de Roma lui Chivu. Cam asa ii spun ziaristi de pe la noi, dar italienii sunt in culmea fericirii si au sarbatorit pana la ziua dupa bicicleta de brazilian pur sange a lui Mancini. Suporterii Romei ii spun "Amantino" pentru ca Mancini a jucat la Lazio, da Roberto Mancini, si le-a dat mult goluri in derby-ul capitolin. Mancini l-a adormit pe Reveillere, care in franceza inseamna "visatorul".



Totti a marcat primul gol cu capul si a demonstrat ca este un jucator care se sacrifica pentru echipa care l-a facut mare. Mitul "Lyon" a fost sfaramat de o echipa in care Chivu are marea onoare sa joace, o echipa care a aratat care au fost calitatiile Italiei, campioana mondiala: disciplina, inteligenta, caracter si multa munca. Interul a subjugat campionatul italian, dar ce folos? Roma este iar regina Italiei!

No comments: