Wednesday, March 7, 2007

Bayern stinge galaxia by Cornel


Dupa 3-2 pentru Real in tur Bayern a obtinut calificarea in urma unui meci tensionat castigat cu 2-1 pe Arena din Munchen. Nemtii au inceput senzational partida, inscriind cel mai rapid gol din istoria Champions League (secunda 11) prin Makaay, dupa o greseala a lui Roberto Carlos. Spaniolii nu au reusit sa depaseasca socul golului
fulger, iar Bayern a continuat sa preseze ratand ocazii clare. Acelasi Makaay a scapat singur cu portarul spaniol, dar nu a reusit sa il invinga. Cateva secunde mai tarziu Schweinsteiger a sutat puternic, dar mingea nu nimereste cadrul portii madrilene. Real s-a trezit spre sfarsitul primei reprize si au aparut primele ocazii la poarta lui Kahn, dar nici Gutti ('43) si nici van Nistelrooy ('44)nu reusesc sa marcheze.

Repriza a doua a adus o imbunatatire a jocului, cu ocazii la ambele porti, Realul fiind mai prezenta in joc. In minutul 65 Bayern a dat lovitura, 2-0 printr-o lovitura cu capul din interiorul careului a lui Lucio.
Intrarea lui Robinho a adus un plus in jocul spaniolilor. Tot el a obtinut lovitura de pedeapsa prin care van Nistelrooy a marcat pentru echipa lui Capello. In minutul 82 van Bommel si Diarra au fost eliminati dupa o disputa la margine careului lui Kahn, chiar inainte ca olandezul Realului sa execute penaltyul.

In disperare de cauza, in ultimele minute de joc, Real a atacat si cu portarul Cassillas, dar nu a reusit sa darame apararea lui Bayern.
Galacticii sunt cea de-a doua mare echipa a Spaniei, dupa Barca, care paraseste cea mai bogata competie a planetei.

No comments: