Friday, April 13, 2007

Alina Enache i-a pus “coarne” lui Cristi Irimia by Stefi


Iubita fostului international Cristi Irimia a avut o idila cu pugilistul Lucian Bute. Problemele de cuplu interminabile dintre Alina si Cristi au culminat cu intalnirile amoroase dintre tanara si campionul Bute.

De mai bine de cinci ani frumoasa Alina, care a incantat privirile prin aparitiile sale deosebit de sexy in diferite publicatii destinate barbatilor, traieste o poveste de dragoste alaturi de fostul dinamovist, revenit la Sportul Studentesc, Cristi Irimia.

Neintelegerile dintre cei doi au aparut cu multa vreme in urma, din pricina geloziei nemasurate, venita atat din partea jucatorului, cat si din partea jumatatii sale, si, mai apoi, din cauza distantei pricinuita de transferul fotbalistului la Dinamo Kiev. Acum, reintors in tara, apele ar fi trebuit sa se limpezeasca, insa, Alina a fost tentata de ceva “nou”. Dupa mai multe insistente, tanara a acceptat sa iasa la o cafea la bratul pugilistului Lucian Bute, fara ca iubitul ei oficial sa stie.

Probabil a cautat un umar pe care sa planga din cauza nefericirii pe care o traieste alaturi de Cristi, insa adevaratul motiv al intalnirii pe ascuns, numai ei il stiu. Chiar daca lucrurile par clare, Alina neaga cu tarie o posibila legatura amoroasa cu Lucian. “Suntem simplii prieteni. Am mers la o cafea cu Lucian, Rudel Obreja si iubita acestuia, dar nimic mai mult”, a marturisit bruneta. Nici Bute nu a vrut sa comenteze foarte mult despre acest subiect, insa a lasat sa se inteleaga faptul ca si-ar dori sa o ia cu el la Monreal in calitate de iubita.

”Nu pot sa spun ca suntem impreuna. Este inca devreme sa ma pronunt”, a spus pugilistul. Declaratiile “inculpatilor” se cam bat cap in cap, dar pana la urma ei stiu tot adevarul. Cu tot acest scandal, Alina a declarat zilele trecute ca lucrurile dintre ea si Cristi incep sa se linisteasca. “Nu pot sa spun ca suntem ca la inceput, dar poate fi un pas mare. Noi doi ne iubim, dar s-au intamplat prea multe intre noi si din acel motiv s-a racit relatia”, a conchis tanara.

18 comments:

Anonymous said...

taraturaaa ordinaraaaaaaaaa...

Anonymous said...

taraturaaa ordinaraaaaaaaaa...

Anonymous said...

taraturaaa ordinaraaaaaaaaa...

Anonymous said...

taraturaaa ordinaraaaaaaaaa...

Anonymous said...

iepurica_sunshine..este id ul meu...:)))

Anonymous said...

Frumoasa femeie !!! Va sta super impreuna !!! Mai bine Alina decat cocarjata aia de s-a pozat cu centura !!!

Anonymous said...

are 100 de kg acum:))))) miss alina enache...:P asta este poza din tineretea ei...:)))

Anonymous said...

si e frumoasa cu lumina stinsa:)))) flescaita cu fata de porc:)))

Anonymous said...

elena este o finuta...iepuroaica o superficiala infecta...

Anonymous said...

alinaa mizeria care o suge pe bani...

Anonymous said...

Dar tu pe ce o sugi ? Gratis cred ! Te oftici ca se respecta si e respectata cu vacante de lux, unde tu niciodata n-o sa ajungi ! Plesnesti de oftica !

Anonymous said...

:))))daca a te respecta inseamna sa fii curva folosita..esti tampita,proasta si mai mult de cat idioata...:)))mare ti-e gradina ta doamneeee...:))))

Anonymous said...

traiascaaa CURVELEEE respectatee cu vacante de lux...mwaahahahaaa:))))))

Anonymous said...

alina purciaaaa,big pigggggg

Anonymous said...

Da ce esti fa asa frustrata ...alta treaba vad ca nu ai...:))))

Anonymous said...

:))))) da' u dc te uiti si comentezi,daca nu te ofitici si nu esti frustrata.....???? noi ne uitam in timpul liber sa radem de o tarfa de 2 lei...si sa provocam..si se pare ca ne iese:))) FAAAAAAAAAAA !!!

Anonymous said...

abia astept sa-ti vad fata draga alina enache..atunci cand elena se va casatorii cu lucian...o sa plesnesti de ciudaaa:))))

Anonymous said...

Mie imi cam placea de sora ei Mihaela Enache da nu am avut bani sa o iau de gagica ca nu au vrut parintii la mine sa vanda apartamentu sa iau ei cadouri