Thursday, April 19, 2007

Dan Petrescu se insoara pe 3 iunie by Stefi


Fostul mare fotbalist al “Generatiei de Aur”, Dan Petrescu, se va casatori, la inceputul acestei veri, cu modelul Adriana Stan. Evenimentul mult asteptat va avea loc la Palatul Snagov, iar parintii spirituali ai celor doi sunt Luminita si Gica Popescu.

Dupa o casnicie esuata si dupa o relatie de mai bine de patru ani cu Adriana, “Bursucul” s-a decis sa se insoare din nou. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, pe vremea cand Adi profesa ca model la Roma, si s-au indragostit la prima vedere. Initial, indragostitii voiau sa-si oficializeze relatia pe data de 16 iunie, insa, intrucat Dan nu are foarte mult timp liber la dispozitie, marea zi va fi pe 3 iunie. ”Daca ne casatoream pe 16 iunie, nu mai aveam timp pentru luna de miere, deoarece evenimentul coincide cu vacanta lui Dan. Asa ca o sa ne casatorim mai devreme si vom pleca o saptamana la Monte Carlo, in locul unde am primit inelul de logodna, in urma cu 4 luni”, a declarat viitoarea doamna Petrescu. Pana la fericitul eveniment nu mai este mult, iar Adriana se afla in priza pentru a pune la punct ultimele detalii.

“Bon Mariage” este firma la care au apelat cei doi pentru a le organiza nunta, iar Adi s-a ocupat personal de vestimentatie. Daca designerul care il va imbraca pe fostul fotbalist nu mai este un secret pentru nimeni, rochia viitoarei mirese va fi o surpriza atat pentru invitati, cat si pentru ea. ”Pentru Dan am ales un costum de la Carlo Pignatteli, insa rochia mea se lucreaza manual de catre unul dintre cei mai cunoscuti designeri din lume, insa nu va pot spune cine este. Vreau sa fie surpriza. Pot sa va spun ca este crem-aurie, in forma de sirena. Restul o sa-l vedeti la nunta", a mai spus Adriana. Chiar daca mai are doua fetite, antrenorul Unirii Urziceni isi doreste foarte mult un copil cu viitoarea sa mireasa.

“Mi-ar placea sa fie baiat, deoarece Dan mai are doua fetite din casatoria anterioara. Un baietel ar merge de minune, dar nu ne gandim inca la acest aspect. Intai nunta si apoi copiii”, a conchis fostul model international. De cand sunt impreuna, Dan parca a renascut si pare ca a uitat definitiv problemele interminabile dintre el si fosta sotie. “Ma simt cel mai fericit om ca o am pe Adriana alaturi. Sunt foarte bucuros ca imi intelege pasiunea pentru fotbal si mai ales ca ma insoteste la toate meciurile. S-a transformat in cel mai infocat suporter”, a spus "Dan the Man" cum il alinta suporterii lui Chelsea.

No comments: