Friday, April 27, 2007

Osasuna - Sevilla 1-0 by Cornel

Detinatoarea Cupei Uefa pleca din postura de favorita in intalnirea cu Osasuna pentru calificarea in finala. Dupa ce a eliminat Steaua, Sahtior si Tottenham, echipa lui Ramos nu a reusit un meci grozav in prima mansa a semifinalelor.

Osasuna a inceput nesigur, dar dupa ceva timp mecanismul a inceput sa functioneze. Sevilla a dansat dupa cum au cantat cei din Pamplona, gazdele dominand meciul. Golurile s-au lasat asteptate, in ciuda prezentei pe teren a unor atacanti de clasa, Kanoute, Soldado, Fabiano sau Milosevici.
Repriza secunda a fost ceva mai animata, aducand si golul. Soldado a deviat o minge venita din centrarea lui David Lopez, care l-a invins pe Cobeno (‘55). Pentru o vreme Sevilla a parut amortita de golul primit, insa niciuna dintre ocaziile Osasunei nu s-au materializat. Un moment memorabil s-a petrecut in minutul 66, cand centralul Eric Braahmaar a acuzat probleme musculare si a fost inlocuit de arbitrul de rezerva.
Desi Sevilla a fost invinsa cu 1-0, Juande Ramos a declarat ca “rezultatul obtinut nu este pozitiv”, dar ”calificarea este deschisa total”.

No comments: