Wednesday, April 4, 2007

Milan - Bayern 2-2 sau ruleta ruseasca by Cornel


Bayern a venit in capitala Lombardiei fara doua dintre piesele de baza, Kahn si Van Bommel, suspendati, dar cu mari sperante in tanarul Rensing.

Milan a inceput hotarata partida, iar in minutul 3 a trecut pe langa prima ocazie de a deschide scorul. Seedorf a fost la cativa centimetri distanta de a impinge in poarta o minge venita din centrarea lui Gilardino. 10 minute mai tarziu, Schweinsteiger l-a incercat pe Dida cu un sut de la distanta. Brazilianul a fost la post. Rensing a aratat ca are stofa sa il inlocuiasca pe marele Kahn, respingand spectaculos in corner “capul” lui Ambrosini, din 8 metri (‘15). Cel mai periculos om al oaspetilor, Ottl, a incercat sa il invinga pe Dida prin suturile sale de la distanta (’24 si ‘30), dar mingea nu a intrat in plasa. Portarul nemtilor a avut inca o interventie miraculoasa, respingand cu bratul un “cap” periculos, din 6 metri, al lui Gilardino (‘36). Arbitrul rus Yuri Baskakov, a fost total depasit de miza jocului. In minutul 39 Kaka a fost secerat, dar nu s-a acordat nimic. Uneori in fotbal se face si dreptate. In urma cornerului de dupa neacordarea penaltyului, Pirlo a inscris cu o lovitura de cap de exceptie peste portarul neamt (‘40).
Italienii au inceput bine au inceput bine si cea de-a doua repriza, inscriind un gol superb prin Gilardino, dar Baskakov a aratat inca o data ca nu avea ce cauta pe teren, anuland golul pe motiv de ofsaid. Milanul s-a napustit peste nemti, care nu au reusit sa isi revina minute bune, Kaka ratand singur cu portarul (‘54). Baietii lui Ancelotti au presat in ideea de a inscrie cat mai multe goluri, dar cei care au modificat tabela au fost germanii. Van Buyten a speculat o greseala a lui Oddo, egaland la prima ocazie mare (‘78). Omul in negru, Baskakov a facut praf meciul acordand un penalty inventat la un presupus contact intre Lucio si Kaka (‘83) si brazilianul a dat al 7-lea ggol in Liga. In ultimele minute oaspetii s-au aruncat in atac cu speranta egalarii si nu au facut-o in zadar. In secundele finale (90+3) Van Buyten a egalat cu un sut la coltul scurt.

Cel putin teoretic nemtii sunt favoriti pentru calificare in urma unui joc in care au obtinut un rezultat mare datorita celor mai buni jucatori ai lor, Rensing, Van Buyten si Baskakov.

No comments: