Thursday, April 26, 2007

Amatorismul de la Real Madrid by Marin


Real Madrid s-a trezit ca are nevoie de Beckham si incearca sa-l convinga sa ramana in Spania, chiar daca acesta s-a inteles cu Los Angeles Galaxy. Daca as fi presedintele Calderon i-as da pe toti afara daca abia acum si-au dat seama ca englezul e esential in lupta cu Barca si Sevilla.

"Nu credeam ca Becks vrea atat de mult sa ne paraseasca" a spus directorul incompetent Peja Mijatovic pentru tabloidul "The Sun". Revenirea lui Beckham dupa o luna de accidentare a fost un succes si Realul lui Capello este la doar 2 puncte de liderul Barcelona. Lupta pentru titlul in Primera este incantatoare si Capello nu-si permite sa-l lase pe banca pe cel mai bun pasator al sau doar pentru ca din vara va face shopping pe Sunset Boulevard.

Imi si imaginez discutia de la telefon: "Alo? David? Bai stii ne gandeam sa renunti la 250 de milioane de euro, pentru ca noi suntem ca prostii si nu eram convinsi ca vrei sa lasi aglomeratia de la Madrid pentru linistea de la Los Angeles" Raspunsul nu poate fi decat "F--K OFF". Mai e cineva mirat ca Realul nu i-a nimic de aproape 4 ani?

No comments: