Sunday, April 22, 2007

Rapid - Dinamo 1-4 si Copos a luat-o razna by Marin


Dinamo este campioana! Nimeni nu poate opri marsul spre titlu al echipei construite de Rednic. Cu un portar jalnic si cu un antrenor neinspirat, Rapid nu putea sa faca fata tavalugului numit Dinamo 2007.

"Simt ca Edel imi poate ameninta postul de titular" spunea Coman inaintea meciului, dar camerunezul cu pasaport armean este demn de noul serial "Cichititas" care va debuta la KanalD, cu Ileana Lazariuc in prim plan...bai, noroc ca mi-a deschis comentatorul ochii, ca altfel nu ajungeam sa vad prima mea telenovela din viata:)) N-am zis nimic pana acum de Claudiu Niculescu pentru ca ar fi trebuit sa ma ridic in picioare, asa cum a facut-o Rednic in Ghencea. Olteanul lui Dinamo a devenit golgeter in Liga 1 dupa cel mai bun meci din viata cu 4 goluri si l-a ajuns din urma pe Ganea, lasat la vatra de Razvan Lucescu pentru acest meci crucial.

Sa iei gol in minutul 2 de la un Claudiu Niculescu singur - singurel la 14 metri de poarta, sa scape portarul mingea in poarta la golul doi si sa contesti arbitrajul la 4-1 este chiar penibil pentru Copos. Cofetarul imbogatit in 17 ani de la o savarina la 400 de milioane de euro nu intelege mai mult decat Gigi Becali sau Borcea. Abil om de afaceri, foarte cumpatat cand vine vorba de bani, Copos a facut o demonstratie de senilitate. Undeva intre penibil si reprobabil, Copos a spus ca arbitrii l-au pus pe Marius Constantin sa ridice piciorul pana la coapsele lui Radu Stefan. E adevarat brigada lui Coltescu a facut vreo 2 greseli, dar nu la rosul lui Marius Constantin. Fundasul lui Dinamo s-a ferit la timp si a scapat de lovitura rapidistului, dar asta nu inseamna ca intentia nu a existat.

Dinamo este prima echipa dupa decenii bune care castiga toate cele 4 meciuri cu marile rivale si se uita cu un ranjet imens la ce se intampla sub ea in clasament. Lupta pentru locul doi continua, dar Steaua lui Gigi si a fantomei lui Oli este acum favorita. De ce? Simplu, pentru ca CFR-ul nu stie sa gestioneze o asemenea presiune!

No comments: