Sunday, April 22, 2007

Mourinho a fost dat afara! by Marin


Mourinho a fost concediat dupa 0-0 in ultima etapa. Dupa multe luni de incertitudine si foarte multe variante, Roman Abramovici a dat un telefon si a rezolvat situatia de criza de la ...Universitatea Craiova.

Daca Jose Mourinho sta foarte bine la Londra si asteapta finalul de sezon in care poate cuceri toate cele 4 trofee puse in joc, "Mourinho" Stoica a fost dat afara de Mititelu si gasca lui. Daca il intreaba vreun tovaras de furaciuni sau vreun camatar cu pistol la bracinari, Mititelu va zice in soapta si cu mana paravan la gura: "M-a sunat Abramovici ca nu poate sa-l dea afara pe Mourinho si macar sa o fac eu". Nasol e ca baietii aia cu Mercedes si cal la poarta il vor crede. Smenarul de la Craiova a simtit pericolul Diviziei B dupa ce oltenii nu au castigat niciun meci in 2007 si a pus un antrenor mult mai putin experimentat.

Dupa 0-0 cu Rapid si Dinamo, fostul lider de galerie ajuns sef peste haosul de la Craiova s-a gandit ca e mai bine sa-l dea afara pe Stoica. Singurul om care intelege fotbalul a fost izgonit de la Universitatea, dar au ramas Jeremy "Monstrul din Lockness" N'Jock, Julius "Golgeterul fara goluri" Woobay sau Dorel "Convocat la nationala si de atunci este dezastru" Stoica. Asta e, Craiova se duce in B...Ceahlaul, Farul si UTA pot sta linistite, Mititelu le-a rezolvat problema!

No comments: