Sunday, April 8, 2007

Spartanii lui Rednic si cei 11 Eltoni by Marin

"Dinamo e in pierdere de viteza si vom profita" striga MM cu cateva zile inainte de derby-ul Romaniei. Catalin Munteanu si-a imbratisat sotia cu gandul la o bomba de la 25 de metri, Danciulescu si-a privit fetita care se plimba pe bicicleta si s-a gandit sa faca si el una in Ghencea, in timp ce Claudiu Niculescu a pupat-o pe Diana si i-a zis "dau doua boabe de o sa ma tina minte Andrey ala toata viata"

Rednic a gasit solutia pentru somnul prelungit al dinamovistilor. Danciulescu si Niculescu au inteles ca asta este meciul capital pentru viitorul lor si s-au ridicat inaltimea asteptarilor. Catalin Munteanu a fost primul care a muscat din gaurile defensivei coordonate prin limbajul semnelor de Andrey. Un sut sanatos de la mare distanta, direct in vinclu si Ghencea a inghetat asa cum a facut-o si in celalalt meci disputat in 2007, cu Sevilla.



Era minutul 6 si era doar inceputul dezastrului pentru oamenii condusi de pe banca de Olaroiu si din inaltul tribunei de Gigi. Biciclea laterala inventata de omul rugat de Gigi sa rateze pentru binele Stelei, Danciulescu si lovitura libera executat bine (nu perfect!) de Claudiu Niculescu au provocat manifestari extreme in loja 13 din Ghencea. Borcea a manelizat dansul Shakirei, Turcu s-a pupat cu Netoiu mai pasional decat cu nevasta "proprie si personala", iar Busca parca vazuse meteoritul care o sa-l lovesca pe MM direct intre ochi.





Noua tabela indica Steaua 0 - Dinamo 3 si fanii lui Dinamo au innebunit. Fiecare tackling reusit de Moti sau dribling facut de Cristea era intampinat de strigatul spartan din filmul "300", iar pana la final nimic nu i-a putut opri pe spartanii lui Rednic. A fost 4-2 doar printr-o intamplare... putea sa fie usor 7-1 sau 6-3. Lobont a hotarat scorul final! "Pisica" din poarta lui Dinamo i-a exasperat pe stelisti cu plonjoane eficiente, la fel de tare cum i-a bucurat pe dinamovisti pasa perfecta a lui Mirel Radoi pentru Claudiu Niculescu la golul 4.



Uitam de Elton...a fost ziua lui, a fost consolat de iubita si a mangaiat mingea de 24 de ori, prea putin pentru cel mai scump jucator cumparat vreodata de Gigi Becali. Un sfat pentru MM si ceilalti "scouteri" din Ghencea: Ar fi bine sa castige procesul cu Galatiul pentru Ochirosii, ca in rest Steaua a stat doar in vointa lui Vali Badea si restul au fost doar 11 Eltoni, care n-au inteles ce inseamna derby-ul Romaniei.

No comments: