Saturday, April 14, 2007

Klinsmann in locul lui Mourinho? by Marin


Abramovici este pe punctul de a face o prostie nemasurata. Vorbeste cu Klinsmann pentru a-l inlocui pe Mourinho de la Chelsea. Pai, bai rusule cu tone de bani, tu acuma faci modificari cand echipa ta e aproape de a castiga tot sezonul asta?

Mourinho este singurul om care poate face treaba la Chelsea. Cand va fi schimbat totul se va duce dracului pentru ca nici un alt antrenor nu are atata personalitate sa discute pe pozitii de forta cu Drogba in franceza, cu Sheva in italiana, cu Ballack in germana si cu Lampard si John Terry in engleza. Nimeni nu stie sa tipe in toate limbile astea si sa fie ascultat cu capul in pamant de supervedetele lui Chelsea. Rusul, imbogatit din furturi de uraniu si alte dracovenii, nu intelege mai nimic din fotbal. A investit si vrea banii inapoi! Dar nu te duci tu la Los Angeles in perioada asta atat de importanta pentru Chelsea sa vorbesti cu Klinsmann! Inseamna cu nu stii sa faci afaceri! Asta n-are legatura cu fotbalul, ci cu o capacitate de a gestiona un club, o afacere de sute de milioane de euro!

Declaratia lui Mourinho mi s-a parut geniala: "Am spus de 200 de ori ca vreau sa raman si toti ma vad dat afara. Undeva in sufletul meu sunt convins ca Abramovici ma iubeste de ma tine atat de mult fara rezultate". Asta da smecher! Omul a taiat respiratia tuturor de cand a venit Anglia. Ferguson blesteama, la un pahar de scotch, ziua in care nevasta lui Mourinho l-a rugat sa se faca antrenor, Benitez isi face 10 cruci pe zi pentru plecarea portughezului, iar Wenger desi nu-i permite calmul japonez il injura in gand pentru cele doua titluri din ultimii 2 ani din Premier League.

Eu as vrea sa-l vad pe Mourinho plecat de la Chelsea dupa ce i-a Liga pe 23 mai, asa cum a facut la Porto. Si sa vina apoi Klinsmann sa faca macar 25% din cat a facut el la Chelsea. Ca daca il da afara, Roman are de depasit un nou record in materie de "divorturi", 22 de milioane de euro despagubiri pentru Mourinho...cu 5 miliarde mai putin decat fostei doamne Abramovici, Irina.

No comments: