Tuesday, April 24, 2007

Au inceput transferurile! by Marin


Dinamo si Steaua au inceput sa se miste pe piata transferurilor. MM a anuntat ca a adus deja 2 atacanti, Gurita si Neaga, in timp ce rivala din Stefan cel Mare a pus si ea ochii pe doi fosti dinamovisti, Marius Niculae si Florin Bratu.

Totusi e ceva ciudat la mijloc. Echipa care a dat 8 goluri in Ghencea si Giulesti, Dinamo vrea atacanti si nu un mijlocas coordonator. Rednic a fost inteligent si a stiut sa muleze echipa pe stilul pragmatic si a invins in Ghencea cu 4-2, chiar daca a avut mai putine ocazii. In Liga Campionilor nu poti face fata fara un om care sa distribuie mingi cu inteligenta si fara complexe.

De cealalta parte a Bucurestiului, Steaua are nevoie de atacanti, dar parca mai mult de un portar sau de cativa mijlocasi. Experienta lui Gurita si viteza lui Rica Neaga vor aduce un plus la Steaua, dar ce ne facem cu brazilianul Andrey? Aaa, poate ii gaseste comentatorul de KanalD un loc noua telenovela "Cichititas", langa Cosmina Pasarin si Ileana Lazariuc. Meciul de la Cluj ne va scupe exact unde este Steaua acum! O victorie in fata CFR-ului ar insemna un nou sezon in Europa si implicit transferuri mai consistente, chiar daca ele sunt facute din vacanta.

No comments: