Wednesday, April 11, 2007

Fotbal pe calculator sau Manchester - Roma 7-1 by AndreiR

La FIFA 2007, pe nivelul "amator" am reusit sa dau 8 goluri Romei. Pe adevaratul "Old Trafford", luptatorii lui Sir Alex Ferguson au dat cu unul mai putin. A parut, insa, un joc pe calculator, unde Manchester era de nivel "world class", iar Roma, de niciun nivel.
Totti inghitea in sec la final greselile capitanului Romaniei. Chivu a fost umilit la vreo trei goluri. Nici nu mai stia pe unde e mingea.
Cristiano Ronaldo a aratat ca face si 80 de milioane - pretul umflat de englezi, pentru banii multi ai spaniolilor.
E o rusine nationala pentru Italia. Roma anunta ca joaca o finala de Cupa Mondiala. Si a pierdut-o cu 7-1. E o lovitura mai dura decat capul lui Zidane, in pieptul lui Materazzi, e mai rau decat o injuratura de mama.
Varianta salvatoare pentru vedetele Romei ar fi o vacanta in insule necunoscute, pana cand lumea va uita de macelul din Anglia. Au facut Italia de ras, dar au facut si Liga Campionilor de ras. Sa iei bataie cu 7-1 in sferturi, e ca si cum ti-ai lasa copilul sa moara de foame acasa, in timp ce te distrezi cu nevasta si inca 3 amante.
E prea tarziu, dar cred ca dupa meci in vestiar la Roma s-a discutat si varianta "mai bine nu veneam!". 3-0 era un rezultat onorabil. In Anglia, Roma a trait asta dupa doar 20 de minute.
Un Carrick de 25 de milioane, un Cristiano Ronaldo, batausul Rooney sau eterna rezerva Smith au fiert la maxim macaroanele romei, care s-au sfaramat in "Teatrul Viselor". Pentru Roma, de acum incolo se va numi "Teatrul Cosmarului".
Vedetele din Manchetser au aratat ca au un respect pentru un Sir care conduce destinele de mai bine de 20 de ani.
Aveau nevoie de un amarat de 1-0 si au dat 7, culmea, si celei mai tari aparari, pana la acest meci, din Champions League.
Selectionerul Piturca are ochi. Si nu numai el a spus ca Manchester este cea mai tare echipa din lume, joaca cel mai frumos si mai eficient fotbal. Si a aratat asta cu varf si indesat.
Cum spuneau si comentatorii meciului, fotbalul a batut la scor si tenisul si hocheiul. Cred ca, daca nu era tabela, nici spectatorii si nici jucatori nu mai tineau minte cate au dat, respectiv, cate au luat.

No comments: