Saturday, April 21, 2007

Trenul spre Europa mica by Cornel


Rapidul a castigat semifinala de Cupa oarecum asteptat. Pandurii, in schimb, s-au oprit dupa ce pe drum au eliminat chiar si pe Dinamo.

Rapid a inceput in forta meciul, dominand autoritar. In consecinta Pandurii nu au facut decat sa se apere, aproape intreaga echipa a lui Neagoe fiind mai mereu distribuita in apropierea portii lui Guso. Golul lui Zicu din minutul 12 venit ca un rezultat firesc al desfasurarii jocului. Zicu l-a fentat in careu pe Rus si a sutat la coltul lung, fara sperante pentru Guso. Au urmat atacuri in valuri ale alb-visiniilor, iar defensiva gorjenilor a facut cu greu fata, reusind totusi sa intre la cabine cu un dezavantaj minim pe tabela.

A doua repriza a adus o imbunatatire a jocului oltenilor, acestia prinzand mai mult curaj si apropiindu-se in cateva situatii de buturile lui Edel. Rapidul a pedepsit indrazneala adversarilor, aplicandu-I o corectie. Intrat in locul lui Ganea, dupa pauza, “secundul” Moldovan a inchis tabela si a pus stampila de “calificat” pe Rapid, dupa o combinatie cu Buga (‘79).
Dupa incidentele violente de la partida dintre Timisoara si Steaua, finala de pe 26 mai se anunta insa pasnica, cele doua galerii fiind infratite.

No comments: