Sunday, April 22, 2007

Steaua, ce chinuiala... by Cornel


Steaua a castigat 3 puncte importante in cursa pentru locul 2, invingand Iasiul intr-un meci sters, fara spectatori si ocazii de gol.

Inceputul a fost bun pentru ros-albastri. In minutul 10, Bostina a pacalit apararea “ la ofsaid” a oaspetilor si i-a pasat lui Vali Badea, care l-a invins pe Branet. Prestatia Iasiului a fost slaba, pe alocuri lamentabila. Baietii lui Popa nu au indraznit practic sa joace, desi nici Steaua nu a jucat mare lucru. Singurul, din tabara moldovenilor, care s-a remarcat a fost portarul Branet. Croitoru a avut sansa de a mari diferenta, insa reluarea sa pe poarta nu a modificat tabela. Iacob a dat semne de progres, incercandu-l in doua randuri pe goalkeaper-ul iesenilor, prima data nimerind bara, din centrarea lui Bostina (‘29), iar cu cinci minute inainte de pauza sutul sau a fost respins in corner.

Repriza secunda a adus o degradare a calitatii jocului. Steaua a continuat sa preseze, insa nu a mai reusit mare lucru. De partea cealalalta Iasiul a incercat sa atace, dar a fost in zadar nereusind nici macar o ocazie care sa conteze, multumindu-se cu o infrangere la limita pe terenul campioanei, surpriza de acum doi ani cand au reusit victoria in Ghencea la primul meci al lui “Popica” pe banca, fiind uitata.

Echipa ”reinventatului” Olaroiu se pregateste pentru confruntarea decisiva pentru locul secund in campionat, de joi, cand va da piept cu CFR Cluj, insa fara Lovin si mai ales, Goian, din cauza cumulului de cartonase.

No comments: