Wednesday, April 18, 2007

Finalista fara voie sau Poli - Steaua 1-0 by Cornel

Giulestiul a fost martorul zvacnirilor surde de neputinta a doua echipe ratacite intamplator in semifinalele Cupei Romaniei. Nici Steaua si nici Poli Timisoara nu se afla in acest moment intr-o forma acceptabila.

Meciul a inceput intr-un ritm apatic si din pacate a continuat in aceeasi nota. Cand toata lumea se astepta ca rezultatul pauzei sa fie unul nul, McKain, australianul pe care Poli a dat 1 milion de dolari si-a amortizat o parte din investitia facuta marcand pentru 1-0 la o faza de poarta cu repetitie, din centrarea lui Karamian.

A doua repriza a adus acelasi ritm. Steaua a atacat, sau a incercat, in timp ce Timisoara a distrus tot. Echipa din Ghencea nu a reusit sa isi creeze nici macar o ocazie notabila. Meciul s-a incheiat cu un gri 1-0 pentru Timisoara. Pe de o parte am multumit cu totii pentru rezultatul de pe tabela pentru ca nu am mai fost torturati sa mai vedem si alte secvente de joc.

Timisoara s-a calificat in fianala dupa 15 ani, in timp ce pentru Steaua, participarea dupa cinci ani in semifinalele Cupei, a fost un cosmar. Echipa lui Olaroiu se afla intr-o situatie grea, poate pierde posibilitatea participarii intr-o cupa europeana.

No comments: