Monday, April 2, 2007

Dinamo si batalia pentru osul de la ciolan by Marin


Cohn vrea sa renunte la actiunile de la Dinamo si vrea sa i le dea lui Netoiu, dar Netoiu a plecat de la Dinamo tocmai pentru ca actiunile nu existau si...ufff. Dinamo este ca o jungla in care Badea e in elicoper si urmareste cu cele doua celulare la ureche si cu un zambet ironic in coltul gurii cum ceilalti se agita ca nebunii si tot el hotaraste.

Cele 7 puncte din 2007 au lasat ciolanul plin de carne din toamna trecuta fara consistenta, dar batalia de la Dinamo abia acum a inceput sau nu s-a terminat niciodata. Cohn s-a trezit langa doua blonde si-o bruneta in dimineata de duminica si si-a zis "bai, eu nu fac niciun scandal? Ce daca au 10 puncte in clasament, Rednic trebuie sa plece!" Claudiu Niculescu este cu gandul la nunta si fotbalul l-a lasat pentru zile mai senine, Danciulescu este cu gandul la nunta "fratelui de contract", Catalin Munteanu centreaza ca nebunul in careu, dar acolo nu e nimeni s-o vare in poarta, Adrian Cristea s-a trezit cu porecla "Ronaldinho" si loveste mingea numai la misto si singurul care alearga de mananca norii e Liviu Ganea, dar mai mult de un punct la Arad nu e reusit deocamdata.

Cand Borcea a strigat in tot targul ca vrea diferenta de 20 de puncte la finalul campionatului, baietii s-au gandit ca le "rezolva" el si nu s-au mai agitat la Arad, cu Vasluiul sau Craiova. Nebunia de la Dinamo este o ilustrare a lipsei de profesionalism de la noi. Pai, vi se pare ca la Inter il contesta cineva pe Mancini? Si situatia era asemanatoare acum o luna, cu 15 puncte avans in fata locului doi. La Inter, Ibrahimovici s-a trezit din hibernare si a dat multe goluri in 2007, chiar daca are nevasta noua, Crespo are mai mult cap decat Danciulescu, iar Moretti nu a auzit de omologul Cohn de la Dinamo, desi romanul are mai multe cuceriri pe minut decat el.

Si uite asa, Cohn s-a gandit sa-i dea "actiunile virtuale" lui Netoiu, "singurul om care a bagat bani la Dinamo" si care acum se plictiseste pe acasa si face scenarii cum ar putea sa-i trimita pe Borcea si Badea la plimbare. Problema e ca Badea va pleca de la Dinamo odata cu nocturna, pentru care s-a dat ordonanta de urgenta o zi asa ca sa intre fara taxe in tara, mini oficiala facuta de celalalt Badea de la Romconstruct, faianta de vestiare adusa de acelasi Badea de la Romconstruct si probabil cu toate contractele de publicitate facute pe baza de smecherie cu largul concurs al multor generali. Jungla, jungla, dar cineva trebuie sa o conduca!

No comments: