Saturday, April 21, 2007

Fara spectatori ca asa vrea Mitica! by Marin


"Sa-i luam la bataie pe huligani!" acesta este indemnul sefului Ligii, Mitica "Militianul traficant de blugi si video" Dragomir. Pai ce exemplu mai bun de barbarie este asta domnilor?

As vrea sa vad de manuta la tribunal atat huliganii stelisti care au aruncat cu scaune in teren in Giulesti, cat si jandarmul inconstient care a batut un stelist pana acesta a lesinat. As vrea camere de luat vederi pe stadioanele din Romania. As vrea sa-i vad pe cei vinovati de huliganism la puscarie, si aici nu ma refer numai la fani. As vrea sa-l vad pe ministrul de interne la televizor, la o analiza video a evenimentelor de la un derby spunand: "Aici uitati un suporter care arunca cu o torta in teren - un an la puscarie, dar uitati si jandarmul care urmeaza sfatul lui Mitica - eliberare din functie si o amenda penala de 2500 de lei noi. Daca domnul suporter agresat vrea sa depuna plangere la o instanta civila pentru daune, numarul de identificare a jandarmului este 2348791 si numele sau este Ion Popescu".

Vreau dreptate, nu meciuri fara spectatori! Rapid joaca trei fara suporteri din cauza provocarilor lui MM, Steaua doua dupa ce fanii au aruncat cu semninte in Claudiu Niculescu, in timp ce Dinamo a avut o etapa terenul suspendat pentru ca fanii au facut o coregrafie care ilustra un judecator care se pronunta in cazul arestarii lui Dragomir din 1976. Nu sunt fanul violentei si nu m-am batut in viata mea pe stadioane. Vreau spectacol si fotbalul fara spectatori e mai trist decat orice!

No comments: