Thursday, May 31, 2007

Suporterii reactioneaza la transferul lui Badoi! By Mitza


Transferul lui Valentin Badoi de la Rapid la Steaua naste deja tot felul de controverse la toate nivelurile, de la suporteri la conducatori de club.

Siteul www.stelisti.ro anunta ca Badoi este binevenit la Steaua din punctul de vedere al suporterilor. Conform unui sondaj de opinie, 84% dintre fanii ros-albastrilor au votat pentru Badoi. Insa, pe siteul dedicat suporterilor stelisti, www.fcsteaua.ro, suporterii se impart in doua categorii, pro si contra. Unii sunt contrariati de venirea lui Badoi si il acuza pe acesta de comportament anti-stelist, in timp ce altii vor sa ii dea o sansa. Mesajele sunt de toate felurile, de la cele de protest: "Nu te vrem, pentru ca ai jignit Steaua," sau "Nu avem nevoie de un jucator de la astia" pana la mesaje in favoarea fotbalistului, de genul "Zic ca merita sa ii dam o sansa sa arate ca e jucator de Steaua" sau "Bun venit la steaua, Badoi".

Internationalul Valentin Badoi declara insa ca vine cu inima deschisa la Steaua si le transmite suporterilor echipei din Ghencea ca va da totul pentru noua sa echipa. "Suporterii trebuie sa inteleaga ca atunci cand un jucator alege sa mearga intr-un loc, o face cu toata inima si va da pentru acea echipa tot ce are mai bun. Fanii Stelei ma vor judeca dupa modul in care voi evolua, nu pentru ca vin de la Rapid."

No comments: