Wednesday, May 2, 2007

Steaua sub asediu by Marin


Ce vanzoleala! Ce nebunie! Steaua a devenit un club cu stapan si atat. Gigi nu poate sa fie mai mult de patron pentru ca nu se pricepe si "semneaza harti pe care nu le citeste" dupa propria-i declaratie. Argaseala este doar o solutie de avarie si alti oameni grei sunt pe lista lui Gigi pentru a intari conducerea celui mai galonat club din Romania.

MM Stoica a plecat si Gigi Becali nu este in stare sa gestioneze haosul instaurat. Argaseala este presedinte doar pe hartie si a ramas in Ghencea, doar pentru ca stie sa se miste natural atunci cand miliardarul stelist striga "Drepti!" din partea cealalta a palatului. Gabi Popescu mai are mult de invatat pentru a deveni noul MM, Marius Stan ezita sa faca pasul spre o echipa cu multe pretentii, Cristi Bivolaru este solutia ideala, dar nici el nu e prea convins ca poate rezista presiunii, iar Gino isi freaca mainile in asteptarea telefonului de la Gigi.

Gino Iorgulescu ar fi perfect pentru anvergura Stelei, dar Gigi stie ca odata instala el va pune niste conditii. Pai, una ar fi ca latifundiarul din Pipera sa renunte la tonul de "Atotputernic Maximus Fotbalus" si sa-l lase sa faca treaba ca la carte la Steaua. A doua ar fi ca Gigi sa nu se mai implice in alcatuirea echipei si se bucure ca orice patron normal la oficiala de golurile lui Thereau sau Vali Badea, fara a-l obliga pe antrenor la tot felul de schimbari destabilizatoare de price tactica. A treia sa transfere jucatori buni, nu din aia care se impart in romani si straini. Si a patra, sa poata lucra cu orice impresar vrea el nu sa fie obligat sa combine "ciorba" cu "ciorba".

Steaua va termina pe 2, pentru ca CFR este o echipa condusa de oameni fricosi influentabili, iar Rapid are mari probleme. Problema lui Gigi nu e calificarea pentru preliminariile Ligi, ci acestea. Steaua este o echipa puternica, o echipa care are nevoie de o presedinte cu personalitate. MM nu mi-a fost simpatic nicio secunda, dar avea personalitate!

No comments: