Tuesday, May 8, 2007

Dinamo - CFR 1-0 by Marin

Dinamo a batut CFR-ul fara sa se chinuie prea mult. Fara Claudiu Niculescu si Danciulescu, atacantii de 30 de goluri in acest sezon, Rednic s-a bazat pe Liviu Ganea si Mendy. "Baby atacul" lui Dinamo a rezolvat fara probleme duelul cu niste fundasi apasati de presiunea unui final de sezon in care ar fi trebuit sa-si arate valoarea.

Ma gandeam ca CFr seamana cu Sportul din sezonul trecut. Se bat pentru titlul neoficial, pentru ca Dinamo e de pe alta planeta in acest sezon, au o echipa frumoasa, au un antrenor bun si totusi parca Sportul batea in Stefan cel Mare acum un an, dupa un meci nebun.

Daca ar fi avut pe teren vreo 5 Semedo, Bergodi ar fi avut o sansa. Italianul l-a uitat pe banca pe omul cu pasa decisiva de etapa trecuta, Cipi Deac si fara el clujenii au parut adormiti de declaratiile lui Gigi Becali. Lobont a fost din nou decisiv si in prima repriza a pastrat poarta inchisa.

Nu era Niculescu pe teren si la prima lovitura libera desenata pentru golgeterul dinamovist, Rednic a descoperit ca mai are un executant in teren. Adrian Cristea l-a facut pe Gigi Becali sa explodeze in tribuna oficiala si sa spuna ca sponsorizeaza Dinamo asa cum Badea nu a facut-o in ultimii 10 ani, cu 2 milioane de euro. Mai mult decat atat, umilinta stelistilor a fost suprema: patronul celei mai titrate echipe din Romania a latrat la comanda lui Borcea si a devenit bufonul dinamovistilor, asa spre amuzamentul unor oamenii care impreuna nu cumpara nici 50% din terenurile lui Gigi.

Desi "Pierdeti meciul" era mesajul suporterilor de la Dinamo, baietii lui Rednic au ajutat Steaua sa mearga de mana catre grupele de miere din Champions League. Dinamo si-a "aparat blazonul" a strigat Turcu la final si campioana a executat fara mila singura echipa care a batut-o in Romania, in ultimele 10 luni. CFR este in cadere libera si va pastra cu greu locul 3 pentru ca Rapidul lui Razvan va forta in ultimele 3 etape.

No comments: