Thursday, May 3, 2007

AU! AU! AU! by AndreiR


Strigatul spartanilor isi schimba forma la Dinamo. "Auh! Auh!" a devenit peste noapte - "Au! Au", strigatul de jale pentru turul trei preliminar. Peste dinamovisti vin granzii Europei. Dinamo nu e cap de serie si a patit-o. S-a rugat in van, pentru ca Manchester si Chelsea au aratat ca sunt forte, dar doar in campionat unde se bat la titlu. Crucile lui Turcu, acatistele lui Borcea, rugaciunile lui Rednic, dorintele fotbalistilor. Toate s-au naruit pe mana lui Kaka. Un "kaka" mai mare pentru Dinamo nici ca se putea.

Dinamo trebuie sa fie pregatita acum pentru un bogat al Europei. In Romania pot veni forte din Spania, Anglia, Germania. De ele numai cand le pronunti numele iti este frica.

Si Milan si Liverpool pot fi la Bucuresti, pentru ca nu vor intra direct in grupe. Si iata cum de la amicalul pe care se chinuia sa-l faca Raducioiu se poate ajunge la un meci oficial. Si ce sanse are Dinamo cu Milan. Sansele spartanilor, va spun eu!

Ca sa treaca de un Milan sau un Liverpool, Dinamo are nevoie de un fotbalist mai bun si mai experimetat ca Kaka, un creator mai intelept decat Seedorf sau un luptator mai tare ca Gerrard. Pe un buget de 10 milioane, cam cat vor sefii lui Dinamo sa consume pe transferuri in vara, pot cumpara doar ceasul lui Kaka. Asa ca Dinamo e mai aproape de "ceasul mortii" in Champions League. Asta inseamna ghinion. Si il prevedeam inainte de semifinale.

No comments: