Wednesday, May 9, 2007

Corsicanii iau cu asalt Rapidul by Marin


Rapidul gafaie pe acest final de campionat si daca patronul Copos nu poate sa faca ordine au intervenit "Corsicanii". O sa va intrebati cine sunt "Corsicanii"? Pai, ei sunt niste interlopi care de vreo 7-8 ani au pus stapanire pe galeria Rapidului, care terorizeaza orice fel de exprimare libera in peluza din Giulesti, care au relatii de afaceri cu George Copos si pentru care Rapid este punctul de plecare in viata.

Gigi Corsicanu' fostul si de fapt actualul sef al galeriei (atentie, Rapid e singura din cele trei mari care mai are galerie. Restul, Dinamo si Steaua au grupuri independente si nu prea exista termenul de galerie decat prin ziare) a facut o incursiune la vestiare aseara dupa un nou 3-3 rusinos acasa, cu Otelul. "Ce sa va facem, ba, sa va omoram?" a fost intrebarea la care fostul golgeter al campionatului Mazilu a ramas fara replica.

Copos, poreclit "Domnul Presiune", nu s-a gandit niciodata sa puna intrebarea asta si Mazilu era circit intr-un colt si incerca sa fuga, dar nu avea pe unde :sinele erau blocate! Gigi Corsicanu era copil atunci cand jucatori ca Nae Stanciu, Vamesu, Ciolponea sau Barba erau alergati pe sine si parca are vrea si el sa experimenteze ce i-au povestit Corsicanii cu state vechi de plata in Giulesti.

Singura problema e ca suntem in 2007 si moda marilor fugariri parca s-a dus. Cert e un lucru, Corsicanii sunt acum sefi la Rapid, iar Copos e sef pe barca sa cu vele, singura care il mai asculta, asta daca nu e vant potrivnic si ramane in larg la meciurile Rapidului.

1 comment:

Anonymous said...

de ce rusinos??rusinos era sa-ti iei bataie de la national cu 4-0, nu sa faci 3-3 cu Otelul care la vremea aia era o echipa f buna,totusi a terminat doar la 3 pcte de voi