Sunday, May 13, 2007

Cum sa bati Dinamo by Cornel


Pe teren propriu, Otelul a aratat ca stie cum sa isi incordeze muschii, in timp ce in deplasare nu a scos decat 2 puncte in tot returul. Campioana incoronata, Dinamo a venit la Dunare cu gandul sa testeze sa caute solutii viitoare, dar si sa isi apere blazonul. Si fiindca in tribuna 0 nu mai era nicio geanta misterioasa venita de la Gigi, caldura a ametit putin jocul oaspetilor.

In minutul 2, Danciulescu a inghetat inimile celor zece mii de spectatori inscriind pentru caini cu o lovitura de cap. Mijlocul improvizat din Vranijkovici si Balace a cedat usor presiunii galatenilor, iar ocaziile la poarta lui Lobont au curs nestingherite. Daniel Stan l-a lobat pe portarul oaspetilor, iar mingea a ricosat din bara la Emil Jula care a inscris facil pentru 1-1 (‘15). Pana la pauza Daniel Stan si Szekely au ratat enorm pentru Otelul dar nici Niculescu nu a reusit sa il invinga pe Vatca in situatie de 1 la 1.

In repriza secunda Galatiul a dominat partida, si a reusit sa inscrie pentru victorie prin acelasi Jula (‘65) care la sfarsitul partidei a declarat ca ar fi incantat sa joace cu Dinamo in Champions League.
In timp ce, Dinamo joaca pentru palmares restul partidelor, trupa lui Grigoras trage de ea pentru a ajunge in Intertoto, urmand sa intalneasca in meciul decisiv de etapa viitoare, principala contracanditata, Gloria lui Sabau.

No comments: