Tuesday, May 15, 2007

Razvan Ochirosii, audiat


Fotbalistul echipei Steaua, Răzvan Ochiroşii, a fost audiat, marţi, la sediul Tribunalului Arbitral al Sportului de la Laussane, unde a avut loc judecarea apelului privind situaţia sa, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul oficial al echipei roş-albastre.

Şedinţa a început cu discuţii procedurale, după care au fost depuse documentele de către preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, şi de către avocatul clubului, Cătălin Ciubotă, şi s-a trecut la audierea părţilor.

Ochiroşii şi-a prezentat punctul de vedere, declarând că "dorinţa sa este aceea de a-şi continua cariera la Steaua, club la care a descoperit condiţiile pentru adevărata performanţă". Jucătorul este revendicat de FC Steaua Dunării Galaţi, grupare care susţine că fotbalistul îi aparţine.

"Formaţiunea arbitrală urmează să se pronunţe după ce vor fi studiate toate documentele depuse şi va primi şi din partea Federaţiei Române de Fotbal un punct de vedere oficial privind situaţia lui Răzvan Ochiroşii", se mai arată în comunicatul echipei Steaua.

No comments: