Tuesday, May 22, 2007

Popa cel Nervos si Prostii cu Ghinion! by Mitza


La finalul partidei dintre Politehnica Iasi si CFR Cluj (0-1), antrenorul moldovenilor Ionut Popa a avut o reactie care il caracterizeaza in totalitate.

Suparat nevoie mare atat pe jucatorii sai cat si pe arbitri intalnirii dupa ce echipa sa a primit un gol demn de cascadorii rasului in prelungirile partidei, Popa a ales sa se razbune pe un microfon de fond al televiziunii care transmitea meciul in direct, administrandu-i cu sete un siret de toata frumusetea.

In loc sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau neadecvat, Popa a declarat dupa meci ca "m-am enervat pe jucatorii mei, n-am nimic cu arbitrii. Si acum ma doare piciorul dupa ce am dat in microfonul ala. Cine dracu ii pune pe astia sa puna microfoane acolo? Daca era vreo minge de piatra? Trageam si-mi rupeam piciorul."
O declaratie deloc amuzanta domnule Popa, din contra, enervanta chiar. Microfonul in care ati dat face parte din echipamentul carului de transmisie. El costa bani si a fost achizitionat pentru a vi se auzi ineptiile scoase pe parcursul a 90 de minute de fotbal de proasta calitate oferit de echipa pe care o pregatiti. Totusi, nu putem sa nu ne intrebam. Ce s-ar fi intamplat daca in drumul dumneavoastra s-ar fi aflat un copil de mingii, sau un reporter, la fel ati fii procedat? Ar fi cazul sa va calmati si in special sa va infranati frustrarile acumulate pe parcursul carierei de antrenor.

Daca nu puteti face asta, inseamna ca a venit momentul sa va retrageti si sa lasati locul altuia mai tanar. Cine stie, poate astfel echipa va juca pe bune in toate intalnirile, iar suporterii nu vor mai fi nevoiti sa strige "jucati fotbal" sau sa afiseze bannere de protest legate de corectitudinea rezultatelor in partidele de acasa! Una dintre declaratiile dumneavoastra spune totul de fapt. "Dupa ce ca suntem PROSTI, mai avem si ghinion." Corect!

No comments: