Friday, May 4, 2007

Haos total in fotbalul nostru! by Marin


Gigi vrea sa dovedeasca contactarea unor fotbalisti de la FC Arges de catre conducerea CFR-ului. Nimeni nu-l lasa! Muresan s-a ascunssi marii corecti de la CFR sunt pe cale de a se autodistruge. Ce ironie...exact in zilele in care i-au exclus pe cei 3 din lot pentru ca "li s-a parut" ca nu au jucat la turatie maxima in meciul cu Steaua.

Suntem in Romania si se poate intampla orice. Stiu asta! Daca Juve se chinuie cu 3 campioni mondiali in Serie B pentru a fost prinsa cu mata in sac, de ce nu ar putea sa se intoarca si CFR-ul acolo unde a stat foarte multi ani?? As vrea sa-l vad pe Gigi cu probele lui, sa-l vad pe Ilinca la puscarie si pe baietii destepti de la Cluj direct in B sau C. Poate va intrebati de ce sunt asa vehement...Sunt foarte enervat de aranjamente, sunt enervat de echipele invitate sa joace "fara rautate", sunt disperat cand vad in ce hal am ajuns.

Haos total! Mitica acopera si chiar incurajeaza echipele sa fie "destepte" si eu zic "hai sa fim desteptii" noi, suporterii acestui sport minunat si sa boicotam o etapa. Nimeni pe stadioane! Sa vada acesti smecherasi ajunsi importanti datorita noua ca vremea aranajamentelor trebuie sa treaca si sa bage bani adevarati in fotbal, asa cum se face in Ucraina spre exemplu. Stiti ce buget are Dinamo Kiev? Va spun eu de vreo 4 ori mai mare decat al tuturor echipelor din Liga noastra prafuita. MM a plecat si mai vreau cateva capete pline de combinatii daunatoare fotbalului!

No comments: