Friday, May 18, 2007

Papagalul Chelsea, urmarit general


Poliţia britanică a lansat, vineri, căutările pentru găsirea unui papagal care se numeşte Chelsea şi care strigă atunci când aude că se pronunţă numele Manchester United, în contextul în care, sâmbătă, cele două echipe se întâlnesc în finala Cupei Angliei.

Papagalul Amazon, care are gâtul albastru, culoarea formaţiei Chelsea Londra, se pare că a fost furat de la domiciliul proprietarilor săi, marţi seară, în centrul Angliei. "Cred că este un furt (...) nu cred că cineva ar fura un papagal pentru a avea un animal de companie", a declarat Richard Threadgold, proprietarul animalului. "Suntem fani absoluţi ai formaţiei Chelsea, de aceea a primit acest nume, iar fiul meu are obiceiul de a-l enerva spunând «Manchester United» de fiecare dată când trece prin faţa cuştii sale", a afirmat Threadgold. De atunci, pasărea reacţionează strigând la auzul numelui echipei rivale.

Familia a cumpărat această pasăre cu 600 de lire sterline (878 de euro) şi vrea să ofere o recompensă dacă ancheta nu avansează în zilele următoare. Poliţia locală a confirmat că va desfăşura o anchetă în privinţa acestui furt, adăugând că şi maşina familiei a fost avariată.

Finala Cupei Angliei, dintre Chelsea şi Manchester United, va avea loc, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Wembley şi va fi transmisă în direct de sport.ro.

No comments: