Wednesday, May 9, 2007

Gigi Becali huiduit de fanii Stelei by Marin


Dupa ce s-a maimutarit prin tribuna de la Dinamo, Gigi a fost luat la rost de fanii furiosi din Ghencea. Vreo 15 mii de "huligani", cum i-a numit Becali, l-au injurat pentru gesturile sale frivole. Sa motivezi o echipa fie ea si Dinamo e una, dar sa primesti cu caldura fularul marii rivale este un pacat de moarte pentru oamenii care vin cu sufletul la stadion. Gestul lui Gigi Becali a fost comparat in Ghencea cu pumnul lui MM direct in figura unui suporter stelist si taxat ca atare.

MM s-a despartit atunci definitiv de inimile celor 4-5 milioane de stelisti din toata tara si degeaba s-a chinuit sa arate ca e mare stelist, nimeni nu mai credea in isteriile de la golurile importante sau arogantele din Giulesti. MM a ramas vreo 2 ani persona non grata in Ghencea si plecare sa in lacrimi de crocodil nu a fost plansa decat de el. Gigi Becali a facut o mare gresela si acum este in conflict deschis cu oamenii care l-au adus in topul politicii si care l-au propulsat printre cele mai populare personaje din Romania.

In cateva ore, Gigi a pierdut cat a castigat in ani buni, numai ca el nu-si da seama. Totul pentru bani si pentru orgoliul lui de a juca in Champions League. Ce conteaza 2 milioane de euro cand pierzi tot ce ai cladit in 5 ani? Asta l-as fi intrebat pe Gigi aseara!

No comments: