Tuesday, February 6, 2007

Un Piturca, fara o Piturca by Stefi

Alexandru Piturca vrea sa ajunga golgeter-ul Bulgariei, dar n-ar voie sa aiba iubita cantareata. Atacantul de TSKA Sofia nu mai are timp pentru iubita sa, Alina si este presat de familie sa intrerupa relatia cu blonda de la ASIA.

Alex, fiul selectionerului Romaniei, vrea sa ajunga cel putin la fel de mare ca si tatal sau. Transferul jucatorului la TSKA Sofia a fost un pas inainte pentru cariera sa fotbalistica. Daca pe la noi nu a reusit sa faca mare lucru, se pare ca Bulgaria i-a priit lui Alex, a dat patru goluri in tot atatea meciuri. Evolutia pe care o are la echipa de club i-a dat incredere lui Piti junior si viseaza la titlul de golgeter al lui TSKA, si, de ce nu, al Bulgariei. Daca profesional Alex se afla pe o panta ascendenta, pe plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, asa cum le vad cei din afara. Jucatorul este indragostit de mai multa vreme de Alina, una dintre bombele sexy ale trupei ASIA.

Odata cu transferul lui Alex in Bulgaria, relatia celor doi a inceput sa scartaie, din cauza distantei si a programului foarte incarcat pe care-l are atacantul emigrat in Bulgaria. Lucru, se pare, inteles la inceput de diva. Dar cum distanta este pacatoasa si poate distruge pana si cele mai solide cupluri, nu ar fi imposibil ca Alina sa fie lasata ”pe liber”. ”Nu prea am timp de ea, din acest motiv nu mi-as dori sa se mute cu mine in Bulgaria. Am multe antrenamente, cantonamente si nu as putea sa stau cu ea asa cum si-ar dori. E suficient sa ne vedem o data la doua-trei saptamani, cand vine ea in Bulgaria”, a declarat Alexandru. El nu pare sa sufere deloc de singuratate, sau de absenta blondei de la ASIA, mai ales ca prefera sa-si petreaca tot timpul in compania coechipierilor sai Florentin Petre si Eugen Trica. Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, se pare ca familia jucatorului este total impotriva relatiei acestuia cu Alina. ”Nu este femeia potrivita pentru Alex. El are nevoie de o femeie normala, ”de casa”. Fata asta este plecata mereu in turnee, se afla mereu in preajma multor barbati si va fi mereu tentata sa calce stramb”, au marturisit apropiati ai familiei Piturca.

No comments: