Monday, February 19, 2007

karamian OUT! by Giova

Duminica seara am fost socat de ce am vazut la televizor! Si nu s-a mai intamplat de mult. Un baiat venit cu fratele de mana acum cativa ani in Romania s-a transformat dintr-odata intr-o fiara. Dupa ce a infierbantat undele telefoanelor mobile in ianuarie si a obtinut un salariu fabulos la Timisoara, karamian mi-a demonstrat ca suntem inca departe de orice civilizatie posibila.

Amicalul de la Craiova s-a transformat intr-un razboi intre fanii Universitatii si mijlocasul dupa care Razvan Lucescu nu-si revine din plans. Sa-l inlocuiesti pe karamian a devenit mai greu la Rapid decat obtinerea locului doi si plecarea sa a fost privita ca o tradare mai mare decat fuga lui Ghioane la Kiev. Acelasi karamian care l-a facut (scuzati expresia de cartier, dar asta e termenul) pe Copos la negocieri si-a facut mii de dusmani printr-un singur gest. A fost eliminat intr-un amical si a raspuns prin semne obscene, scuipaturi si injuraturi la adresa fanilor olteni care au indraznit sa-l huiduie pe marele jucator venit cu bocceluta din Armenia. In orice campionat serios, karamian asta de la Timisoara lu nenea Iancu ar fi suspendat din campionat de nu s-ar vedea. Dar Mitica o sa stea cuminte, ca "a investit si baiatul ala la Timisoara si n-a luat nimic inca". Acum el ce se asteapta? Sa fie primit cu flori in campionat, cand Poli trebuie sa joace cu Rapid la Craiova? Chiar daca nu va fi suspendat eu protestez in felul meu si incepand de azi o sa scriu "karamian" cu "k" mic si daca nu intelege ironia sa-l dea in judecata pe Copos ca mai are sa-i dea probabil vreo 2 euro din prima cu Hamburg. Pana atunci, "karamian OUT!" e sloganul care ar trebui sa ia locul pe stadionul din Timisoara celui cu aer utopic "Banatul ia campionatul".

1 comment:

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com