Wednesday, February 7, 2007

Catalina Ponor vrea nunta in stil american by Stefi

Campioana Catalina Ponor, care traieste de mai bine de un an si jumatate alaturi de iubitul ei, gimnastul Robert Stanescu se gandeste deja la casatorie. Tanara isi doreste o nunta in stil american

Considerata cea mai frumoasa dintre sportivele romance, Catalina a intrat in gura presei mai ales datorita activitatilor sale extrasportive greu acceptate de antrenori. Cu toate acestea, de un an si jumatate Catalina, se pare, ca si-a gasit linistea in bratele gimnastului Robert Stanescu, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Desi se vad destul de rar, intrucat Catalina locuieste in Constanta, iar Robert in Bucuresti, tinerii indragostiti nu dau semne de disperare. Mai mult decat atat, Catalina s-a gandit deja unde si cum sa-si oficializeze relatia. Nu are de gand sa se casatoreasca acum, dar dupa prima medalie de la Mondialele din 2007, este gata sa spuna „Da”. Indiferent cand va avea loc evenimentul, Catalina vrea o nunta in stil american. In aer liber, eventual intr-o gradina, cu multa verdeata si multi invitati asezati pe scaune imbracate in alb.

Pasionata de rochiile de mireasa, gimnasta isi doreste sa imbrace una de culoare roz, cu o trena lunga, ajutata de cat mai multe fetite, domnisoare de onoare, imbracate in ingerasi. „Nu-mi plac nuntile comune. Cand o sa ma marit, vreau ceva special. Nu stiu cand va fi acea zi, pentru ca momentan antrenamentele imi ocupa tot timpul, dar daca relatia va merge bine si pe viitor, de ce nu?”, a marturisit sportiva.
Gurile rele i-au despartit de multe ori, iar apropiatii gimnastului spun ca cei doi nu mai formeaza un cuplu de multa vreme. „ Este adevarat ca au fost impreuna, dar acum nu mai este nimic intre ei. Ea nu vrea sa recunoasca acest lucru din cauza presei. Au ramas prieteni buni”, marturiseste unul dintre prietenii gimnastului. Cat este de adevarat, nu stim cu exactitate, intrucat, in urma cu cateva zile, Robert si-a serbat ziua de nastere. Cine i-a fost alaturi la 22 de ani? Binenteles iubita lui, Catalina. „Nu stiu cine si de ce vrea sa ne desparta. Noi suntem impreuna, ne sustinem reciproc si ne intelegem foarte bine” a mai spus campioana.

No comments: