Friday, February 23, 2007

Prea fricosi pentru Europa by Giova

"Greu la deal cu boii mici", spun batranii de pe la noi. Dinamo a dat senzatia ca poate, a condus Benfica, dar s-a impotmolit in propria gandire de lemn. Steaua s-a predat in fata rezervelor Sevillei, asa cum a facut-o si la Parma, in urma cu vreo 2-3 ani si totul ne-a lovit ca un trasnet. Ce coeficientii UEFA, ce titluri pompoase? Nu putem sa ne ridicam la valoarea unor echipe mari si acum, daca ma gandesc mai bine, n-a fost rau deoarece anul trecut injuram UEFA pentru tragerea la sorti. Sfertul Steaua - Rapid ne-a dus o echipa la cateva minute de finala UEFA.

Vine o vreme in care atacanti gen Claudiu Niculescu isi numara reusitele. Pai, hai sa vedem. "La poarta, sutez din actiune fara vlaga. Buun. De alergat, o fac doar cand imi aduc aminte. Pressing... ce-i acela? Preluarea in spate ma avantajeaza pentru ca nu trebuie sa fiu fluierat ca nu nimeresc poarta. Lovituri libere... la mila arbitrilor, ca s-a prins si ingrijitorul stadionului din Dorobantu, judetul Teleorman, ca bat bine de la 22 de metri". Asa isi face calculul Claudiu al nostru in pat, seara, enervat de sforaitul Dianei. Sa-l luam pe Rednic. El nu si-a lasat orgoliul deoparte ca baiatul ala de la Liverpool... Rafa Benitez ii zice lui. Acela, fara sa se gandeasca la nici o crosa de golf, l-a bagat pe Bellamy si galezul a dat gol si pasa de gol. Rednic al nostru, baiat din popor, roman 100%, a stat cu coada sus si l-a bagat pe Ze Kalanga vreo 193 de secunde, cat sa prinda lacrimile de final si sa ii zica lui Nuno Gomes: "Benfica o melhor", adica "Ati fost mai buni", in limba lui Rednic.

Steaua s-a dus la Sevilla linistita. Gigi a trecut granita sa il intrebe pe Berlusconi cum e sa ai peste un miliard de euro avere, iar Oli n-a avut nici o presiune, ca meciul nu era la televizor. Victoras Iacob a revenit dupa 6 luni si asta e super bine. Fanii romani din Spania au invadat Sevilla, cu drag de autografe si poze cu Mirel, Sorin, Cyril sau Banel, ca la meci nu prea au avut de ce sa se bucure. Povestea continua si in sezonul viitor, cu un singur amendament: Rednic a zis ca pleaca si Bruges-ul il asteapta cu Pulhac si Claudiu in brate. Daca vine Andone inapoi, asa cum se vorbeste la mine in spatele blocului, e bine deoarece el a reusit sa mai revina in meciurile cheie, a avut mai mult curaj decat prietenul Mircea si, cine stie, poate viata nu e atat de gri pe cat am vazut-o joi seara, 22 februarie 2007. Cat despre Oli (era sa zic de la Poli, dar mi-am dat seama ca a luat un titlu in Ghencea si nu mai rimeaza de nici o culoare), el trebuie sa-l invite pe MM sa o ajute pe fetita lui la teme si sa-i ia exact ce-i trebuie pentru ca avem treaba multa in toamna, cu alti est-europeni care bat la usile Ligii Campionilor de foame. Scuze, dar nu cred in povestile despre CFR Cluj in Champions League in anul centenarului, ca nici Julia Roberts nu era virgina cand a facut "Pretty Woman".

1 comment:

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com