Friday, February 23, 2007

Iarta-ma, sensei! by Stefi

Marius Niculae isi doreste sa puna capat certurilor cu parintii. Pentru acest lucru, “Sageata” are nevoie de iertarea tatalui sau, fostul campion european la judo, Constantin Niculae.

Desi sensei, tatal lui Marius, a fost cel care i-a insuflat acestuia dragostea si pasiunea pentru tot ce inseamna fotbal si l-a format pentru performanta, acum relatiile dintre cei doi sunt din ce in ce mai tensionate. Marius a devenit un strain pentru parintii lui. Marul discordiei in familia Niculae este Cristina, iubita jucatorului de la Mainz. Tanara nu este acceptata de catre parintii jucatorului. Mai mult decat atat, acestia l-au pus pe atacant sa aleaga intre ei si cea care i-a furat inima. Acum, dupa sase ani de cearta si scandal, “Sageata” vrea sa puna capat acestei situatii, cerandu-i tatalui sa stearga tot cu buretele si sa-l accepte cu Cristina cu tot. Se pare ca Marius este profund afectat de respingerea parintilor sai, mai ales ca acestia nu mai sunt interesati de viata fiului lor. Atat jucatorul, cat si iubita lui isi doresc impacarea cu familia Niculae si spera din suflet ca aceasta sa fie prezenta la oficializarea relatiei lor. “Nu mai putem continua asa, au trecut sase ani. M-am saturat de aceasta situatia. Sunt parintii mei si ma doare indiferenta lor”, a marturisit jucatorul. Insa, Niculae senior nu a fost impresionat de cuvintele fiului sau: ”Nu vreau sa comentez nimic. Situatia dintre noi a ramas aceeasi”. Cu toate acestea, pe plan sentimental si profesional fostul dinamovist nu se poate plange. Are o afacere care ii merge din plin si o logodnica alaturi. Chiar daca o nunta nu se afla printre planurile indragostitilor pentru 2007, Marius marturiseste ca “dupa aproape sase ani si jumatate trebuie sa ne gandim si la casatorie, dar nu stim cand va fi acea zi”.

2 comments:

Anonymous said...

mda aiurea... parinti ... sincer dc sa se bage n relatia fiului lor..

adica mi se pare anormal ..

parerea mea..

ai copil lasa-l frate nu-i alegi tu sotia...

mariuse ... comporta-te ca pan acum ....

incearca sa te impaci cu ei ..

oricum ii doare sufletu ...

tot copilu lor esti !


nimeni nu poate sa schimbe asta

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com