Tuesday, February 6, 2007

NO MOGGI, NO PARTY by Giova

Capello a vazut batistele albe chiar la meciul 1000 al Realului pe Bernabeu. Cand l-a zarit pe Tommasi pe teren a avut un dejavu, s-a crezut in Serie A si s-a uitat repede spre oficiala, sa-l intrebe din priviri pe Moggi cine arbitreaza. In drumul ochilor catre lojele boss-ilor pe ecranul batranului stadion madrilen era o reclama: George Clooney, zambitor, excita mii de femei cu o sticla de Martini in mana sub sloganul "NO MARTINI, NO PARTY".

Don Fabio s-a trezit repede: Moggi se ascunde prin Italia dupa ce a inrosit telefoanele arbitrilor din toata Europa, Juve e in Serie B, iar fostul sau om de nadejde de la Roma Tommasi joaca la minuscula Levante. De cand a venit la Madrid, Capello a calcat in strachinile pline de sangria de mai multe ori. Pai, Beckham s-a suparat si se duce la Hollywood sa castige mai multi bani decat George Clooney si sa iasa la o bere cu Tom Cruise, ca de fotbal e cam "bored". Ca a plecat Beckham pe teren nu se prea vede, dar in conturile Realului e deranj mare. Ronaldo si-a luat campii fara regrete, dupa ce a vazut mai multe meciuri de langa Capello decat de langa Raul. "Mc Ronald's", cum a fost numit de fanii furiosi ai Interului, va da jos cateva kilograme si sunt sigur ca vada goluri pe banda rulanta in tricoul marelui Milan, nu poentru ca va munci el foarte mult la antrenamentele lui Ancelotti, poreclit si el "Porcusorul", dar s-a nascut cu golul in sange si cu sunetul tribunei in delir in urechi.

Ca Beckham si Ronaldo au plecat n-ar fi o problema pentru Jose de 56 de ani care sta de 35 de ani pe acelasi loc pe miticul "Bernabeu". Doar cele 7 infrangeri ale lui Capello sunt cele care i-au scos din sarite pe cei 75 de mii de socios care venise sa desfaca sticla de sampanie la meciul 1000 pe Bernabeu. Penaltyul transformat de Salva care le-a adus aminte fanilor lui Raul de Huelva lui Rosu, de Lyonul lui Juninho, de Villarealul lui Riquelme si de cele 2 goluri reusite in 5 meciuri din 2007. Ce a urmat? 0-1 cu Levante si o noua revolutie a batistelor albe. Fanii Realului au facut coada la aeroportul "Barajas" din Madrid sa-l astepte pe Gigi Becali care alearga ca la stafeta cu cutitul in mana. Nu vor sa-l faca pe Calderon frate de cruce cu nimeni, ci se pregatesc pentru etapele viitoare.

A batut Levante la meciul 1000 pe "Bernabeu" mai e cum mai e, dar vine in 3 saptamani derbyul cu Atletico si Ronaldo nu mai e. Un lucru e clar, Calderon trebuie sa gaseasca repede numarul de telefon al lui Moggi, ca fara el pe Capello il cam strange sacoul cu insemnele Realului. Si daca raspunde si are frica de avion, Calderon sa ceara macar niste numere de telefon de la Mejuto, Dauden sau Burrull, fara ei Capello nu da gol si nu sperie pe nimeni. Sa ne intoarcem la reclama de la Martini. Il vedeti pe Capello vrajind mii de arbitrii cu un telefon in mana sub sloganul "NO MOGGI, NO PARTY"?

No comments: