Thursday, February 22, 2007

Liverpool, ce bomba! by Giova


"Bataia e rupta din rai", spun unii oameni fara cap din Romania, dar Liverpool ar putea prelua acest proverb nesanatos de pe Dambovita. Galezul Bellamy a facut de toate in ultimele zile: l-a batut pe Riise, a fost amendat, a batut-o pe Barcelona lui Ronaldinho si este acum erou. "Betivul sef" de la Liverpool a dovedit inca o data ca fotbalul se bazeaza in primul rand pe talent, ca altfel Dorinel Munteanu ajungea capitan la Real Madrid.

Prima finala a Ligii campionilor 2007 s-a jucat pe "Nou Camp" si Liverpool i-a executat pe Ronaldinho, Puyol sau Messi. Cu un portar care a venit la meci cu gandul la viitoarea masina de peste 100 de mii de euro, Valdes, campioana Europei nu putea emite pretentii in fata unor baieti capacitati la maxim de unul din cei mai inteligenti antrenori de pe piata, Rafa Benitez. N-o avea el performantele lui Rijkaard la Milan, dar Rafa Benitez este un maestru al jocului organizat si a creat in jurul unui pusti din Mali, Sissoko, un adevarat baraj la mijlocul terenului. Ronaldinho s-a lovit de vreo 3 ori de uriasul recuperator venit ca si Benitez de la Valencia, iar Messi a driblat bine, dar fara folos. Parca era Cristocea cand a venit la Steaua, ca la Farul facea toti banii.

Benitez a lasat bataia din Algarve la o parte si l-a bagat inca din primul minut pe "Nou Camp" pe Bellamy pentru ca stia un lucru: galezul are mai mult orgoliul decat toti catalanii care au trecut prin fata Sagradei Famiglia in ultimele 2 zile. Deco a fost singurul om trezit din somn aseara, a dat un gol cu capul, desi era cu vreo 20 de centimetri mai scund decat omul sau de marcaj. Bellamy a egalat dupa gafa de Tercera Division (trad. Liga a treia) a portarului somnoros Valdez si a sarbatorit ca un jucator de golf, asa ca sa inteleaga toata lumea de unde-i vine indarjirea. Tavalit in toate cele 15364 de ziare din Anglia dupa ce l-a batut pe Riise, Bellamy s-a revansat cu varf si indesat pe "Nou Camp". I-a pasat lui Riise la golul victoriei, fotbalul i-a impacat pe cei doi si cei 6 mii de englezi veniti la Barcelona au intregit sarbatoarea englezilor din 2007.

Manchester United a batut la Lille, Chelsea este favorita, dupa 1-1 la Porto, Arsenal nu a luat niciodata bataie pe "Emirates stadium" si PSV poate fi eliminata, chiar daca a castigat cu un gol fenomenal a lui Edison Mendez. Toate echipele engleze din Champions League au jucat in deplasare si returul poate aduce un "yeeeesss" prelung pe "Old Trafford", "Anfield", "Emirates" si "Stamford Bridge". Jumatate din echipele din sferturi ar putea fi din Anglia si fotbalul barbatesc castiga teren in fata boemiei mediteraneene.

Tnx "The Sun"... cel mai tare ziar din lume!

1 comment:

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com