Tuesday, February 13, 2007

Eliberati magia fotbalului! by George

Stelisti, suporterii va ordona! Jucati fara complexe! Nu le lasati spaniolilor timp sa respire, nu-i lasati sa-si faca jocul! Nu va grabiti sa parjoliti ogoarele si sa otraviti fantanile.

Moda "CM 1994" e desueta! Istoria este facuta acum de cei curajosi. De cei care se iau la tranta cu adversarii. De cei carora nu le este teama nici de un dribling in plus, nici de un sut dintr-o pozitie imposibila. Asa ati batut Valencia, asa ati umilit pe Betis la Sevilla, asa ati calcat in picioare pe Lens, asa ati invins la Kiev si asa ati dominat pe Sampdoria la ea acasa. Reteta o stiti si voi! 4-3-3 sau 4-4-2? Aproape ca nu mai conteaza. E un meci pe care il jucati in primul rand cu sufletul si, numai apoi cu mintea. Din entuziasmul cu care Nicolita "ara" pe partea dreapta, din dorinta de revansa a lui Bostina, din pofta de fotbal adevarat a lui Radoi, din lipsa de complexe a lui Thereau si din indarjirea cuplului Ghionea - Goian se poate naste un mare succes.

O victorie care sa nu ramana o amintire frumoasa, ci sa fie baza calificarii in optimi. Eliminarea Sevillei nu este un vis frumos, ci o realitate de care sunteti foarte aproape. Andaluzii au cosmaruri noaptea: nu-si bat marea rivala, Betis, chiar daca alb-verzii sunt valoric cu mult sub ei, in Primera nu le mai merg treburile ca inainte de Craciun, iar miza numita Champions League pare la fel de importanta pentru Sevilla, cat este si pentru cuplul Gigi - MM. Asadar, eliberati magia fotbalului. Dati drumul imaginatiei, ramanand cu picioarele pe pamant. Joi seara, aveti o sarcina importanta: sa-i faceti pe spanioli sa vada verde in fata ochilor!

No comments: