Tuesday, February 20, 2007

CHAMPIONS LEAGUE, mon amour by Giova


Vine Liga, bine-mi pare. Sincer ma cam plictisisem de presiunile lui Copos, visele de 3-1 ale lui Gigi cu Sevilla, nazdravaniile lui Razvan, vine nu vine "Obuzul" Darwin sau de ce vrea Ze Kalanga sa ramana la Dinamo fara sa alerge 10 metri. Incepe Liga, fratilor si aici e fotbalul adevarat!

Unde sunt bani e si spectacol si Champions League e cel mai bun exemplu. Viata fara Liga, din ultimele luni, a fost mai saraca. Astept cu nerabdare niste goluri ca cel dat de Crouch cu Galata, o bucurie ca aceeea a lui Mourinho pe "Camp Nou" sau o surpriza a lui Lille. Meciurile din optimi sunt fenomenale. Real Madrid - Bayern e ca un vis de copil... cand eram mic si aveam cosmaruri visam golurile lui Camataru si Balaci. Acum copii au alti eroi monderni. Cand esti copil totul e frumos si parca nici nu auzi de Netoi, Pinalti sau Borci.

Deschizi televizorul frumos la 21.45 si astepti... "Deco dribleaza frumos, mingea ajunge la Ronaldinho, care inventeaza o pasa de 30 de metri pentru Etoo si camerunezul lobeaza elegant peste Reina, Goooool, este Gooooll!!! Barcelona este in avantaj, campioana Europei face spectacol din nou". Totul pare atat de simplu si de pur. Si acolo sunt scandaluri, si acolo Etoo se ia la harta cu Ronaldinho si Rijkaard, si acolo betivul Bellamy il altoieste cu o crosa de golf pe timidul Riise, dar noii stapani cu palarie de cowboy de la Liverpool il vor trimite la pub pe Bellamy, ca la fotbal crosa de golf nu are legatura cu golul si Riise e mult prea important pentru Liverpool.

Ce e senzational este ca se poate intampla orice. Lille a batut pe "San Siro" in grupe si a prins curaj: "Manchester United e o echipa de batut. Vom provoca o avalansa pe Old Trafford, ca tot nu a nins de mult la Manchester" a spus antrenorul francezilor, Claude Puel. Singura mea parere de rau este ca nu-l voi vedea pe Ronaldo pentru ca mie imi plac oamenii. Cei care dau goluri au probleme, se ingrasa, slabesc, revin, castiga trofee si se bucura de ele. Da, imi place Ronaldo, care e un talent pur si ar da gol si la 120 de kilograme. Nu-mi place Lyon, care castiga titlu in Franta, cu Carlos in poarta, Perja fundas, Ze Kalanga la serviciu si Balba varf de atac. Juninho este singurul motiv pentru ca are sanse la trofeu, dar mentalitatea francezilor nu-i va lasa la greu si se vor opri in semifinale, maxim. Asta daca nu inventeaza ceva Totti!

Si apropo de italieni, ce-ar fi ca Interul sa ia tot anul asta? Are potential, moral cu carul dupa victoriile fara numar diun Serie A si un antrenor, Mancini, care va lua in curand ceva important! Asteptam cu sufletul la gura Liga Campionilor si sunt super bucuros ca a revenit. Vreau spectacol, vreau goluri, vreau FOTBAL, nu cu lingurita, ci cu... polonicul!

1 comment:

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com